Erzurumspor Belek´te kampa girdi Serdar Deniz ilk antrenmanına çıktı

Büyükşehir Belediye Erzurumspor futbol takımı Antalya Belek´te kampa girdi. Ligin ilk yarısında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen başarılı futbolcu Serdar Deniz de kampa katılarak, A takımla birlikte sezonun ilk antrenmanına çıktı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Erzurumspor Belek´te kampa girdi  Serdar Deniz ilk antrenmanına çıktı

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ve ligin ilk yarısını lider kapatan Büyükşehir Belediye Erzurumspor futbol takımı Antalya Belek´te kampa girdi. Daha önce kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında Beşiktaş´ta forma giyen Eslem Öztürk başta olmak üzere 3 futbolcuyla temas halinde olduklarını aktaran Başkan Ali Demirhan´ın yakın çevresine bu transferlerin birkaç gün içerisinde olumlu sonuçlanacağı yönünde bilgi verdiği öğrenilirken, takımla birlikte antrenmanlara katılan mavi beyazlı ekibin başarılı futbolcusu Serdar Deniz´in de A takımla birlikte antrenmana çıkması taraftarı sevindirdi.

Serdar Deniz´İn A takımla birlikte antrenmana çıkmasını ?Eski formunu yakalaması durumunda Erzurumspor´un en önemli transferi Serdar Deniz olacaktır´ şeklinde yorumlayan mavi beyazlı taraftarlar, ?Geçen sezon Ahmet Yıldırım´ın takımın başına geçmesiyle 3´üncü ligin ikinci yarısında forma şansı bulan Serdar Deniz, şampiyonlukta önemli pay sahibi olmuş, kalitesini tescillemişti. Bu sezon da sakatlığı sebebiyle ligin ilk yarısında forma giyemedi. İnanıyoruz ki tıpkı geçen sene olduğu gibi Serdar Deniz bu sezon da, ligin ikinci yarısında başarısıyla en çok konuşulacak isim olacak? dediler.

 Murat ÖZDEMİR