Erzurumspor deplasmanda 14´üncü sırada

Erzurumspor, Spor Toto Süper Lig puan sıralamasında, toplamda 18, iç saha maçları performansı başarı sıralamasında 3 puanla 18, deplasman maçları puan sıralamasında ise 2 puanla Çaykur Rizespor, Demir Grup Sivasspor, Bursaspor ve Akhisarspor´un üstünde y

Tarih: 01.01.0001 00:00
Erzurumspor deplasmanda 14´üncü sırada

 

GALİBİYET EN´LERİ

Namağlup ekibin bulunmadığı Spor Toto Süper Ligde  en fazla sayıda galibiyet alan takım 6 maçla Galatasaray oldu. Bu ekibi 5 maçla  Kasımpaşa,  4 maçla Başakşehir ve Beşiktaş, Trabzonspor, Antalyaspor, Göztepe ve Alanyaspor izledi.  En az galibiyeti bulunan ekipler ise 1 maçla Bursaspor, Rizespor, Akhisarspor ve Erzurumspor olarak sıralandı.

BERABERLİK EN´LERİ

Süper Ligde Galatasaray, Kasımpaşa, Göztepe ve Alanyaspor beraberlikleri bulunmayan takımlar olurken, ligde en fazla sayıda beraberliği bulunan ekip 5 maçla Bursaspor olarak belirlendi. Beraberlikle tamamlanan maç sayısı çokluğu bakımından bu ekibi 4 maçla Çaykur Rizespor ekibi takip etti.

MAĞLUBİYET EN´LERİ

Ligde en fazla yenilgi alan ekipler 5 maç kaybeden Akhisarspor ve Erzurumspor oldu. Bu ekipleri 4 yenilgi ile Fenerbahçe, Ankaragücü, Alanyaspor ve Göztepe ekipleri izledi.Ligde en az sayıda yenilgiye uğrayan ekipler 1 maçla Medipol Başakşehir, Beşiktaş, 2 yenilgiyle Konyaspor, Malatyaspor ve Bursaspor olarak sıralandı.

GOL EN´LERİ

Ligin en golcü ekipleri 17 gol ve 2.12´lik maç başına ortalamayla Kasımpaşa ve Trabzonspor oldu. Attığı gol sayısı yüksekliği ile bu ekipleri  16 golle Galatasaray, 15 golle Beşiktaş, 14 gol ile Konyaspor takımları izledi.  Ligde kalesinden en fazla gol çıkaran ekip 15 gol ve maç başına 1.8 ortalamayla Kasımpaşa ve Sivasspor olarak kaydedilirken, bu ekipleri 14 golle Antalyaspor, 13 golle Akhisarspor takip etti.

İÇ SAHA MAÇLARI

İç saha maçlarında Galatasaray, Başakşehir ve Bursaspor namağlup konumlarını sürdürürken, en fazla galibiyet elde eden ekip 4 maçla Galatasaray oldu, ekibi  3 galibiyetle Başakşehir, Trabzonspor, Beşiktaş, Kasımpaşa, Göztepe ve Alanyaspor ekipleri izledi. Galatasaray, Trabzonspor, Beşiktaş, Kasımpaşa, Göztepe, Alanyaspor ve Erzurumspor sahalarında beraberliği olmayan ekipler olarak belirlendi. Erzurumspor 3 maçla sahasında en fazla yenilgiye uğrayan ekip oldu.

ERZURUMSPOR SONUNCU

İç saha maçlarında attıkları gol sayısı yüksekliğiyle Galatasaray ve Trabzonspor ilk sırayı paylaştı. 12 gol kaydeden bu ekipleri 10 golle Başakşehir, 8 golle Beşiktaş ve Kasımpaşa, 7 gol ile de Göztepe ve Alanyaspor takımları izledi.  Evindeki maçlarda en az gol atan ekip ise 2 golle Erzurumspor olarak kaydedildi.

DIŞ SAHA

Beşiktaş 8 maçlık periyotta deplasmanda yenilmeyen tek takım olarak kaldı. Konyaspor, Ankaragücü, Kasımpaşa, Antalyaspor  ve Galatasaray 2 maçla deplasmanda en fazla galibiyete ulaşan ekipler olarak kaydedilirken,  Erzurumspor, Rizespor, Sivasspor, Bursasspor, Akhisarspor ise deplasmanda 3 puana haster kalan ekipler olarak belirlendi.