Erzurumspor en iyi performanslı 2´inci takım

Spor Toto 2´inci Lig Beyaz Grupta 2016-2017 sezonunun ikinci yarısı bazında en iyi performans sergileyen 5 takım İstanbulspor, Erzurumspor, Amed, Nazilli Belediyespor ve Keçiörengücü olurken, en düşük performans gösteren 5 takım Karagümrük, Anadolu Üsküda

Tarih: 01.01.0001 00:00
Erzurumspor en iyi performanslı 2´inci takım

Murat ÖZDEMİR

İSTANBULSPOR 2´İNCİ YARININ LİDERİ

Beyaz Grupta ikinci yarının 7 maçında en fazla puan toplayan ekip, bir maç eksiğine rağmen 15 puanla İstanbulspor oldu. İstanbul ekibini 13 puan ve artı 6 averajla Erzurumspor takip ederken, Amed aynı puan ve eksi 1 averajla üçüncü sırayı aldı. İkinci yarının flaş ekibi Nazilli Belediyespor 7 maçta aldığı 4 galibiyet ve topladığı 12 puanla 4´üncü sıraya yerleşti.

YEDİ MAÇ VE İLK BEŞ

Zirve için mücadele veren Keçiörengücü ikinci yarıda 3 galibiyet ve 2 beraberlikle topladığı 11 puanla 5´inci sırada kalırken, Sivas Belediyespor aynı puan ve 0 averajla altıncı oldu. İkinci yarının bir diğer başarılı ekibi Pendikspor 3 galibiyet ve bir beraberlikle topladığı 10 puan ve 1 averajla 7, aynı puana sahip Tepecikspor 8, Bucaspor 9, 9 puanlı Kömürspor ise 10´uncu sırayı aldı.

EN KÖTÜ PERFORMANSLI EKİPLER

Sezonun ikinci yarısındaki 7 maç itibariyle grupta en kötü performansı sergileyen ekip 7 maçta topladığı 4 puanla Konya Anadolu Selçukspor olarak belirlendi. 7 maçta Ofspor 6, Hacettepespor bir maç eksiği ile 7, Anadolu Üsküdar ve Fatih Karagümrük takımları da 8 puan toplayarak, ikinci yarı sıralamasında son sıralara yerleştiler.

KEÇİÖRENGÜCÜ 2´İNCİ YARININ EN GOLCÜ EKİBİ

Beyaz Grupta 2´inci yarının en çok galibiyet alan takımı 5 maçla İstanbulspor, en fazla berabere kalan ekipler 3 maçla Kömürspor, Kocaeli Birlikspor ve Kahramanmaraşspor, en fazla yenilgi gören takımlar 5 maçla Ofspor ve Konya Anadolu Selçukspor olarak kaydedildi. 2´inci yarının en golcü ekibi 15 golle Keçiörengücü olurken, en fazla gol yiyen ekip 16 golle ofspor oldu.