Erzurumspor en kötü performanslı 6 takım içinde

Spor Toto 1´inci ligde sezonunun ikinci yarısının ilk üç maçı bazında en iyi performans gösteren takımlar 3 maçlarını da kazanarak 9 puan toplayan Ümraniyespor, Gazişehir, Altınordu ve İstanbulspor oldu. Erzurumspor ise henüz galibiyet elde edemeyen Ada

Tarih: 01.01.0001 00:00
Erzurumspor en kötü performanslı 6 takım içinde

 

Murat ÖZDEMİR

ERZURUMSPOR 7´İNCİ SIRADAN 14´ÜNCÜ SIRAYA İNDİ

Sezonun ilk yarısını 24 puanla 7´inci sırada tamamlayan Erzurumspor ikinci yarıda oynadığı 3 maçında galibiyet yüzü görmezken, ikisi de evinde olmak üzere 2 beraberlik aldı, 1 maçını da kaybetti. Mavibeyazlı ekip 1 gol atarken 3 gol yedi. İkinci yarı sıralamasında ise birinci yarıya göre 8 sıra inerek 14´üncülüğe geriledi.

İKİNCİ YARININ ÜÇ MAÇLIK EN´LERİ

Spor Toto 1´inci ligde sezonunun ikinci yarısı ölçeğinde en fazla galibiyet alan takımlar 3 maçlarını da kazanan Ümraniyespor, Gazişehir, Altınordu ve İstanbulspor oldu. Gaziantepspor ise 3 maçını da kaybetti. İkinci yarıda en fazla sayıda berabere kalan takımlar ise 2 maçla Ankaragücü ve Erzurumspor olarak kaydedildi. İkinci yarının en golcü ekipleri 9 golle Ümraniyespor ve Gazişehir olurken, bu ekipler kalelerinde henüz gol görmedi.

İKİNCİ YARI SIRALAMASI

Sezonun ikinci yarısındaki ilk üç maçı bazında Ümraniyespor ve Gazişehir aynı puan ve averajla birinci sırayı alırken, 9 puanlı takımlardan Altınordu 2, İstanbulspor 3´üncü sırayı aldı. 7 puanlı Rizespor ise 5´inci sırada kaldı.  6 puanlı Balıkesirspor 6, 4 puanlı iki takımdan Elazığspor 7, Samsunspor 8, 3 puanlı takımlar Eskişehirspor 9, Boluspor 10, Denizlispor 11, Manisaspor 12, 2 puanlı takımlar Ankaragücü 13, Erzurumspor 14, 1 puanlı takımlar Adanaspor 15, Giresunspor 16, adana Demirspor 16, puanı bulunmayan Gaziantepspor ise 18´İnci sırada yer aldı.