Erzurumspor Hacettepe sınavında

Erzurumspor bu hafta sonunda evinde 12´inci sırada yer alan ve küme düşme korkusundan sıyrılmaya çalışan Hacettepespor´u ağırlayacak. Mavibeyazlı ekip maçı kazanarak hiç olmazsa play offu garantilemenin mücadelesini verirken, son üç haftaya matematiksel o

Tarih: 01.01.0001 00:00
Erzurumspor Hacettepe sınavında

Günebakış/Murat ÖZDEMİR

İLK MAÇ 3-3 BİTMİŞTİ

Erzurumspor sezonun ilk yarısında deplasmanda 3-3 berabere kaldığı Hacettepespor ile oynayacak. Sezon başında şampiyonluk yolunda favori olarak gösterilen, ancak aldığı istikrarsız sonuçlarla düşme potasına kadar gerileyen Ankara ekibi en azından bir puan alarak, düşme hattıyla puan farkını artırmanın hesabını yapacak.

30 MAÇTA 9 GALİBİYETLERİ VAR

Mavibeyazlı ekibin bu haftaki rakibi Hacettepespor 30 maçında 9 galibiyet, 9 beraberlik ve 12 de yenilgi aldı. 33 gol kaydeden ekip kalesinde 32 gol gördü ve 36 puan topladı. Hacettepespor iç saha gurup başarı sıralamasında 21 puanla 14, dış saha gurup performansı başarı sıralamasında ise 15 puanla 11´inci durumda bulunuyor.

İKİNCİ YARIDA DEPLASMANDA MAÇ KAZANAMADILAR

Hacettepespor deplasmanda oldukça kötü bir karneye sahip. 15 maçını deplasmanda oynayan Hacettepe bu maçların sadece 3´ünü kazanabilirken 6 beraberlik ve 6 da yenilgi aldı. Deplasman maçlarında 15 gol atan Ankara ekibi kalesinden  16 gol çıkardı. Hacettepe spor iç sahada ise 6 galibiyet aldı, 3 maçta berabere kalırken, 6 maçını da kaybetti.

HACETTEPE DIŞ SAHA PERFORMANSI

Hacettepespor sezonun ikinci yarısında deplasmanda 6 maç oynadı. Bu maçlarda galibiyeti bulunmayan ekip, 3 maçından bir puanla ayrıldı, 3 maçını kaybetti. İstanbulspor ve Karagümrükle 1-1, Zonguldak Kömürspor ile 0-0 berabere kalan ekip, Ofspor´a 2-0, Keçiörengücü´ne 2-1, Sivas Belediyespor´a ise 3-1´lik sonuçlarla mağlup oldu.

27 KASIM 2016´DAKİ MAÇ

Erzurumspor sezonun ilk yarısında 27 Kasım 2016´da deplasmanda oynadığı Hacettespor maçından 3-3´lük sonuçla ayrılmış, 3-1 önde iken beraberliğe razı olmuştu.

Erzurumspor maçı Ahmet Altın, Fırat Arıkan, Doğan Otman, Mehmet Albayrak, Fatih Gül, Mert Nobre, İbrahim Tuna, Savaş Tağa (Engin Baytar), Erdem Koçal , Sinan Morgil (Erhan Çelenk), Ferit Erişçi(Murat Paluli )´den oluşan kadroyla tamamlamış, ekibin gollerini Mehmet albayrak, Fatih Gül ve Engin Baytar kaydetmişti.

 

HACETTEPE 2. YARI İÇ SAHA

Hacettepe Spor  0-1  Nazilli Belediyespor

Hacettepe Spor  0-1  Tepecik Spor A.Ş.

Hacettepe Spor 2-1 Anadolu Üsküdar

Hacettepe Spor 1-0 Fethiyespor

Hacettepe Spor 2-0 Bucaspor

Hacettepe Spor 3-0 Kocaeli Birlik Spor

Hacettepe Spor 3-2 Pendikspor

 

HACETTEPE 2. YARI DIŞ SAHA

Kömürspor 0-0 Hacettepe Spor

Keçiörengücü 2-1 Hacettepe Spor

İstanbulspor A.Ş. 1-1 Hacettepe Spor

Fatih Karagümrük A.Ş. 1-1 Hacettepe Spor

Ofspor A.Ş. 2-0 Hacettepe Spor

Sivas Belediye Spor 3-1 Hacettepe Spor