Erzurumspor için dikkat edilmesi gereken maç ?Sürprize uğramayalım´

Son 4 maçında yalnızca 2 puan kazanabilen Erzurumspor Cumartesi günü evinde lig sonuncusu Gaziantepspor´u ağırlayacak. Erzurumspor için çıkış maçı olarak görülen karşılaşma, Gaziantepspor´un ligde nihai durumunu ortaya koyacak. Rizespor, İstanbulspor ve D

Tarih: 01.01.0001 00:00
Erzurumspor için dikkat edilmesi gereken maç  ?Sürprize uğramayalım´

 

Murat ÖZDEMİR

KALELERİNDE 55 GOL GÖRDÜLER AMA..

Spor Toto 1´inci Lig sıralamasında son sırada bulunması ve kalesinde 21 maçta 55 gol görmesine rağmen Gaziantepspor her an patlama yapabilecek bir takım konumunda. 17´inci haftadan bu yana puan alamayan Gaziantep ekibi  ile yapılacak maç kolay bir karşılaştırma olarak değerlendirilmesine rağmen, futbol otoriteleri Gaziantepspor´un sürpriz yapabileceği görüşünde.

21 MAÇTA 1 GALİBİYETLERİ VAR

Gaziantep ekibi 21 maçından sadece 1´ini kazanırken 4 maçından da beraberlikle ayrıldı. 21 maçta ancak 8 gol atabilen ekip kalesinde 55 gol gördü. TFF tarafından 3 puanı da silinen ekip 4 puanda kaldı. 11 maçını deplasmanda oynayan Gaziantepspor  tek galibiyetini de yine deplasmanda Gazişehir´e karşı almıştı.

4 MAÇLARINI DA KAYBETTİLER

Gaziantepspor sezonunun ikinci yarısında çıktığı 4 maçını da kaybetti. Deplasmanda Ümraniyespor´a 7-0 yenilen ekip, Manisa deplasmanındaki maçını da 3-1´lik sonuçla kaybetti. Evinde Gazişehir´e 4-0 yenilen Gaziantepspor 21´inci haftadaki maçta da Adana Demirspor´a evinde 3-0´lık sonuçla mağlup oldu.

ERZURUMSPOR´UN DURUMU

Sezonun ikinci yarısında Gaziantepspor´a benzer bir tablo sergileyen Erzurumspor 4 maçından sadece 2 puan alabildi. Ankaragücü ve Çaykur Rizespor ile evinde berabere kalan ekip, Balıkesirspor´a 2-0, Samsunspor´a ise 1-0´lık sonuçla yenildi. Mavi beyazlı ekip 6 maç kazandığı 21 maçlık maratonda 26 puan toplayabildi.

17 EYLÜLDEKİ MAÇ

Erzurumspor sezonun ilk yarısında 17 Eylül 2017´de deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşmış, karşılaşma golsüz beraberlikle tamamlanmıştı. Erzurumspor, Mert Nobre´nin kırmızı kart gördüğü karşılaşmayı Kaya Tarakcı,  Tirtovac, Acka, Tolga Ünlü, Mansaly, Mert Nobre, Scuk(Abdulkadir Özdemir), Burhan Eşer, Gökhan Karadeniz, Murat (Haris Harba), Lokman (Hakan Arslan)´dan oluşan kadrosuyla tamamlamıştı.