Erzurumspor için Ertuğrul Sağlam ağır basıyor

BB Erzurumspor´da teknik direktör arayışları sürerken, adaylar arasında en ağır basan isim Ertuğrul Sağlam oldu. Taraftar, Ümit Özat ve Osman Özköylü isimlerinin gündeme getirilmesine tepki gösteriyor.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Erzurumspor için Ertuğrul Sağlam ağır basıyor

-ÖZEL-

Sinan AYDIN

BB Erzurumspor´da teknik direktör arayışları sürerken, Başkan Hüseyin Üneş´in masasında Ertuğrul Sağlam ve Osman Özköylü isimlerinin olduğu, Ertuğrul Sağlam isminin ağır bastığı öğrenildi. Osman Özköylü´nün daha önce Erzurumspor´u çalıştırmış olması ve iz bırakan bir başarısının olmamış olması, Başkan Üneş´i ve teknik heyeti düşündürüyor. Bu arada Osman Özköylü ismine taraftar da sıcak bakmıyor ve tepki gösterenler çoğunlukta.

ÜMİT ÖZAT İSMİ RAFA KALDIRILDI

Keçiörengücü mağlubiyeti sonrası teknik direktör Muzaffer Bilazer ile yollarını ayıran BB Erzurumspor yönetimi, yeni teknik direktör arayışlarını sürdürüyor. İlk olarak Ümit Özat ismini gündeme gelmesi, taraftarın büyük tepkisini çekmişti. Çalıştırdığı kulüplerde hiçbir başarısı olmayan Ümit Özat ismine büyük tepki gösteren taraftarlar, sosyal medyadan da kampanyalar başlatmıştı. Taraftarın tepkisini değerlendiren Başkan Hüseyin Üneş ve yönetim kurulu üyelerinin Ümit Özat transferinden vazgeçtiği öğrenildi. Şu an boşta olan teknik direktörlerden bazıları ile görüşen BB Erzurumspor yönetimi, bazı isimlerden ?süper ligde takım çalıştırmak istiyorum´ gerekçesi ile hayır cevabı aldı.

ERTUĞRUL SAĞLAM İSMİ AĞIR BASIYOR

Başkan Hüseyin Üneş´in görüşmelerini sürdürdüğü, şuan masasında ise Ertuğrul Sağlam ve Osman Özköylü isimlerinin olduğu öğrenildi. Osman Özköylü ismi de taraftarın tepkisini çekiyor. Osman Özköylü´nün daha önce de Erzurumspor´da teknik direktörlük yaptığını ve başarısız olduğunu hatırlatan taraftarlar, Özköylü´nün kaprisli ve kibirli bir isim olduğunu savundular. Ayrıca Mustafa Reşit Akçay ismi de gündeme geldi. Yönetimin hoca konusunda işi sıkı tuttuğu ve ince eleyip sık dokuduğu ve Cuma günü oynanacak olan Adanaspor maçına kadar yeni bir teknik direktörle anlaşma sağlamayı hedeflediği öğrenildi. Yönetimin Ertuğrul Sağlam ile her konuda anlaştığı ve bu ismin açıklanmasının an meselesi olduğu da iddialar arasında.