Erzurumspor ihtar aldı

Türkiye Futbol federasyonu PFDK Erzurumspor´a deplasmanda oynadığı Hacettepespor maçında taraftarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ihtar cezası verdi.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Erzurumspor ihtar aldı

 

PFDK´dan yapılan açıklamada, B.Ş. Bld. Erzurumspor Kulübünün, Hacettepespor - B.Ş. Bld. Erzurumspor Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı ihtar cezası ile cezalandırılması ile cezalandırılmasına karar verildiği bildirildi.

BEYAZ GURUPTA 4 TAKIMA CEZA

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Erzurumspor ile birlikte aynı gurupta yer alan, Kahramanmaraşspor A.Ş.´nin, Kahramanmaraşspor A.Ş. - Pendikspor Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, taraftarlarının ve mensuplarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 1 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama ve 15 bin TL para, aynı müsabakada Kahramanmaraşspor A.Ş.´nin, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 4 bin TL para, müsabakada Kahramanmaraşspor A.Ş.´nin, takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 2.100.-TL para,  kulüp idarecisi Ömer Gürlek´in, müsabaka görevlilerine yönelik hakareti nedeniyle takdiren 100 gün hak mahrumiyeti 18 bin TL para, Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan´ın, rakip takım sporcusuna yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 21 gün hak mahrumiyeti ve 8.000.- TL para,

Amed Sportif Faaliyetler Kulübünün, Amed Sportif Faaliyetler - Sivas Bld. Spor Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 5.000.-TL para, aynı müsabakada Amed Sportif Faaliyetler Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 3. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 8.000.-TL para,

Bucaspor Kulübünün, İstanbulspor A.Ş. - Bucaspor Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 2.450.-TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verdi.

Murat Özdemir