Erzurumspor ilk 5´e yerleşti

TFF 1. Lig´de 2. Hafta karşılaşmaları tamamlandı. 23 golün kaydedildiği haftada 5 maçı deplasman ekipleri kazanırken, 3 maçta gülen taraf ev sahibi ekipler oldu, 1 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Haftanın sürprizini Eskişehirspor´u deplasmanda 2-1

Tarih: 01.01.0001 00:00
Erzurumspor ilk 5´e yerleşti

 

 

Seyfi BAYER

PUAN SIRALAMASI VE İLK 5

2´inci hafta maçları sonrasında deplasmandan galip dönen Çaykur Rizespor 6 puanla ilk sırayı alırken, ilk iki maçını da kazanan Ümraniyespor 6 puanla 2´İnci sırada kaldı.  4 puanlı takımlardan  Giresunspor 3, Altınordu 4, Erzurumspor ise 5´inci sıraya yerleşti.  Aynı puanla İstanbulspor 6, Samsunspor ise 7´inci sırada yer aldı.

ERZURUMSPOR 4 GOLLE 3. SIRADA

TFF 1. Lig´de 2 haftayı da puansız kapatan ekipler Manisaspor ve Denizlispor oldu. 2 haftalık periyotta en fazla gol kaydeden ekipler 7 golle Rizespor, 5 golle Balıkesirspor ve Giresunspor, 4 golle Ümraniyespor ve Erzurumspor olarak sıralandı. Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü ve Denizlispor ligin gol kaydına muvaffak olamayan 2 takımı olarak kaydedildi.

İÇ VE DIŞ SAHA SIRALAMASI

Erzurumspor iç saha başarı sıralamasında Çaykur Rizespor, Adanaspor, Giresunspor ve Ümraniyespor ile birinci sırayı aldı. Mavibeyazlı ekip iç sahada en fazla gol kaydeden 2 takım arasında yer buldu.  Ekip deplasman maçları başarı sıralamasında ise 1 puanla Adanademirspor, Eskişehirspor, Giresunspor ve Ankaragücü ile birlikte2´inci, totalde ise 12. sırayı aldı.

HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI

Manisaspor 0 ? 1 Samsunspor

Denizlispor 0 ? 1 İstanbulspor A.Ş.

Giresunspor 3 ? 0 Adanaspor A.Ş.

Adana Demirspor 1 ? 3 Çaykur Rizespor A.Ş.

Erzurumspor 4 ? 3 Balıkesirspor Baltok

Altınordu A.Ş. 1 ? 1 MKE Ankaragücü

Gazişehir 0 ? 1 Gaziantepspor

Eskişehirspor 1 ? 2 Elazığspor

Ümraniyespor 1 ? 0 Boluspor