Erzurumspor, Karagümrük´e hazır

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta BB Erzurumspor, yarın saat 13:00´te Kazım Karabekir Stadı´nda konuk edeceği Fatih Karagümrük maçının hazırlılarını tamamladı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Erzurumspor, Karagümrük´e hazır

Hafta boyunca kulüp tesislerinde bu maçın hazırlıklarını sürdüren Büyükşehir Belediye Erzurumspor´da futbolcular, 3 puan için sözleştiler. Yoğun antrenman programında yüksek performans gösteren futbolcular, taraftarın huzuruna çıkmak için adeta sabırsızlanıyor.

?TARAFTARLARIMIZIN HUZURUNA ÇIKMANIN HEYECANI İÇERİSİNDEYİZ´

BB Erzurumspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım, her maçı kazanma arzusu içinde olduklarını ve her maçın kritik olduğuna vurgu yaptı. Teknik Direktör Yıldırım, ?Soğuk havaya rağmen çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Tek düşüncemiz taraftarlarımızın desteği ile 3 puanı hanemize yazdırmak. Kısa bir aradan sonra taraftarımızın huzuruna çıkmanın heyecanını da yaşıyoruz. Özellikle yeni transferlerimizin bu atmosferi görmesi, ne kadar büyük bir takıma geldiklerinin de ayrı bir kanıtı olacak. İnanıyorum ki her antrenmanda başarılarını ortaya koyan futbolcularım başarılarını sahaya yansıtacaklar.? diye konuştu.

 

Erzurumspor, yarın Kazım Karabekir Stadı´nda konuk edeceği Fatih Karagümrük maçının hazırlılarını tamamladı.

Murat ÖZDEMİR