Erzurumspor kazanmak zorunda

TFF 1. Lig İç saha başarı sıralamasında 3 puanla 5, deplasman başarı sıralamasında 1 puanla 14, toplamda 4 puanla 11´inci sırada bulunan Erzurumspor, iç saha başarı sıralamasında 1 puanla 13, dış saha puan sıralamasında 3 puanla 9, totalde ise 4 puanla 9´

Tarih: 01.01.0001 00:00
Erzurumspor kazanmak zorunda

Murat ÖZDEMİR

2 TAKIMDA HENÜZ ARADIĞINI BULAMADI

TFF 1. Lig´de aradıklarını henüz bulamayan ve sezona geniş bir kadro değişikliği ile giren 2 takım arasındaki mücadele takımların ligdeki konumu için büyük önem taşıyor. Çıktığı ilk deplasmandan galibiyet ile dönen Samsunspor ile evinde maç kaybetmeyen Erzurumspor arasındaki karşılaşmanın sonucu teknik yönetimlerin de başarı karne değerlendirmesi olacak.

SAMSUNSPOR´UN LİGDEKİ KONUMU MAVİ BEYAZLILARLA AYNI

Samsunspor  Erzurumspor gibi sezonun ilk üç haftasında oynadığı maçlarından birer galibiyet, beraberlik ve yenilgi ile ayrıldı.  3 karşılaşmasında 1 gol atabilen Karadeniz ekibi kalesinde de 1 gol gördü. Sahasında 2 maça çıkan Samsunspor bu karşılaşmaların birinde berabere kalırken, diğerinden yenik ayrıldı. Sahasında gol atamayan ekip kalesinden 1 gol çıkardı.

SAMSUNSPOR´UN DEPLASMAN KAYBI YOK

Karadeniz ekibi deplasmanda oynadığı ilk maçından galibiyet ile döndü. Samsunspor 1 gol atarken kalesinde göl görmedi. Erzurumspor ise 2 deplasman maçı oynadı.  1 beraberlik ve 1 de yenilgi alan mavi beyazlı ekip gol kaydedemezken kalesinde 2 gol gördü. Geçen sezonun golcü ekibi henüz gol yollarında etkisini ortaya koyamadı.

2 TAKIMIN MAÇ GRAFİĞİ

Samsunspor evinde Gazişehir ile 0-0 berabere kalırken, Adanademirspor´a 1-0´lık sonuçla mağlup oldu. Karadeniz ekibi deplasmanda ise Manisaspor´u 1-0´lık sonuçla yenme başarısı gösterdi. Erzurumspor ise deplasmandaki ilk maçından golsüz eşitlikle ayrılırken, Ankaragücü ile puanları bölüştü. Mavi beyazlı ekip 2´inci deplasman maçında Rizespor´a 2-0´lık skorla mağlup oldu. Erzurumspor iç sahadaki ilk maçında ise Balıkesirspor´u 4-3 yendi.

SAMSUNSPOR MAÇ KARNESİ

Samsunspor  0-0 Gazişehir

Manisaspor 0-1 Samsunspor

Samsunspor 0-1 Adana Demirspor

ERZURUMSPOR MAÇ KARNESİ

Mke Ankaragücü  0-0 Erzurumspor

Erzurumspor 4-3 Balıkesirspor Baltok

Çaykur Rizespor A.Ş. 2-0  Erzurumspor