Erzurumspor kazanmaya mecbur

9 maçında istikrarsız bir süreç izleyen Erzurumspor TFF 1. Lig´de yeni ve başarılı bir süreci başlatmak için Denizlispor maçında mutlak galibiyet için oynayacak.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Erzurumspor kazanmaya mecbur

Murat Özdemir

9 haftalık periyotta Balıkesirspor ve İstanbulspor maçları dışında galibiyeti bulunmayan, aldığı 4 yenilgi ile son 5 yıllık dönemde en kötü sezon performansı sergileyen mavi beyazlı ekip galibiyete mecbur.

ERZURUMSPOR PERFORMANSI

Erzurumspor TFF 1. Liginde toplamda 12, iç saha performansı başarı sıralamasında 7 puanla 10, dış saha performansı başarı sıralamasında ise 2 puanla 15´inci durumda. 9 karşılaşmasında attığı 8 gole karşılık kalesinden 13  gol çıkaran mavi beyazlı ekip, son sezonlarda kazandığı golcü takım kimliğini de kaybetti.

DENİZLİSPOR PERFORMANSI

Erzurumspor´un konuğu olacak Denizlispor TFF 1. Ligde 8 puanla 15´inci sırada bulunuyor.  2 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 yenilgisi bulunan ekip maçlarında 5 gol atabilirken kalesinde 15 gol gördü. Denizli ekibi TFF 1. Lig iç saha performansı başarı sıralamasında 6 puanla 11, dış saha performansı başarı sıralamasında ise 2 puanla Erzurumspor´un üstünde 14´üncü durumda bulunuyor.

DEPLASMANDA MAÇ KAZANAMADILAR

Denizlispor deplasmanda hiç maç kazanamayan ekipler arasında. 4 dış saha maçında 2 beraberlik ve 2 de yenilgi alan ekip 10 gol yerken, 5 gol atabildi ve 2 puanda kaldı. Denizli ekibi sahasında ise 2 maç kazandı, 3 maçını da kaybetti. İç sahadaki maçlarında  4 gol atabilen ekip, kalesinden 5 gol çıkardı ve 6 puan elde etti.

İç saha

Denizlispor deplasmanda çıktığı 4 maçında galibiyet yüzü görmedi.  Adanaspor´a 3-0 yenilen ekip, Ümraniyespor´a da 4-2´lik sonuçla baş eğdi. Eskişehirsporla 2-2 berabere kalan ekip Manisaspor maçından da 1-1´lik sonuçla ayrıldı.  Sahasında Gazişehir ve adana Demirspor´u 1-0´lık skorla geçen ekip, İstanbulspor ve Giresunspor´a aynı sonuçla yenildi, Elazığspor´a ise 3-2´lik sonuçla kaybetti.

 

DENLİSPOR DIŞ SAHA MAÇLARI

Adanaspor A.Ş.  3-0 Denizlispor

Eskişehirspor 2-2 Denizlispor

Ümraniyespor 4-2 Denizlispor

Manisaspor 1-1 Denizlispor

DENİZLİSPOR İÇ SAHA MAÇLARI

Denizlispor 0-1 İstanbulspor A.Ş.

Denizlispor 2-3 Elazığspor

Denizlispor 0-1 Giresunspor

Denizlispor 1-0 Gazişehir

Denizlispor 1-0 Adana Demirspor

DENİZLİSPOR KUPA MAÇLARI

Denizlispor 1-0 Düzcespor Ziraat Türkiye Kupası

Batman Petrol Spor A.Ş. 2-1 Denizlispor Ziraat Türkiye Kupası