Erzurumspor Konya sınavına çıkacak

Spor Toto 2´inci Lig Beyaz Grupta sezonun ikinci yarısına kötü başlangıç yapan Erzurumspor ve Konya Anadolu Selçukspor bu hafta sonu karşı karşıya gelecek. Şampiyonluk mücadelesi veren Erzurumspor ile playoffa kalmayı hedefleyen Konya Anadolu Selçukspor a

Tarih: 01.01.0001 00:00
Erzurumspor Konya sınavına çıkacak

 

 

ERZURUMSPOR KAZANMAK ZORUNDA

Geçilen hafta evinde Fatih Karagümrük´e yenilerek, üçüncü mağlubiyetini alan, sezonun ikinci yarısında sadece bir puan kazanabilen mavibeyazlı ekip, maçı kazanarak liderle arasındaki puan farkını azaltmayı hedefliyor. Dış sahada grubun lideri olan ekip galibiyet alarak taraftarının yeniden gönlünü kazanmayı amaçlıyor.

KONYA EKİBİ 9´UNCU SIRADA

Konya Anadolu Selçukspor Beyaz grupta 26 puanla 9´uncu sırada yer alıyor. 19 maçının 8´ini kazanan, 2 maçında beraberlik alıp 9 maçı puansız geçen Konya ekibi 18 gol atarken kalesinde 23 gol gördü. Anadolu Selçukspor Beyaz Grup iç saha başarı sıralamasında 16 puanla 9, dış saha başarı sıralamasında ise 10 puanla 12´inci durumda.

ERZURUMSPOR İLE AYNİLİK

Konya Anadolu Selçukspor sezonun başlamasından bugüne, evinde çıktığı 9 maçından 5´ini kazanarak Erzurumspor ile ayni gidişatı sergiledi. Sahasında 3 bir beraberliği ve 3 de yenilgisi olan ekip 11 gol atarken, kalesinden 7 gol çıkardı ve 16 puan kazandı.Ekip dış sahada ise 3 maç kazandı, bir beraberlik ve 6 da yenilgi aldı.

AMED HEZİMETİ

Konya ekibi geçilen hafta evinde oynadığı Amed maçında tam bir hezimete uğradı. Maçı on kişi tamamlayan ekip kalesinde 3 gol gördü.  Anadolu Selçukspor sahasında K.Maraşspor, Nazilli Belediyespor, Tepecikspor, Bucaspor ve Pendikspor´u yenerken, Fethiyespor, K.Birlikspor ve Amed´e yenildi, Anadolu Üsküdar ile berabere kaldı.

17 EYLÜL 2016´DAKİ MAÇ

Erzurumspor sezonun ilk yarısında, 17 Eylül 2016´da Konya Anadolu Selçukspor ile evinde oynadığı karşılaşmaya, Ramazan Evren, Fırat Arıkan, Doğan Can, Engin Baytar(Erhan), Mehmet Albayrak, Fatih Gül (Uğur Utlu), Mert Nobre, Fahri Tatan(Erdem ), Savaş Tağa, Sinan, Ferit Erişçi´li kadrosuyla çıkmış, maçı Nobre ve Erhan´ın attığı gollerle 2-0 kazanmıştı.

 

 

 

Murat ÖZDEMİR