Erzurumspor Özköylü ile anlaştı

TFF 1´inci ligde önemli başarılara imza atmış Teknik Direktör Osman Özköylü, Büyükşehir Belediye Erzurumspor´da.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Erzurumspor Özköylü ile anlaştı

Teknik Direktör Kemal Kılıç ile yolları ayıran Büyükşehir Belediye Erzurumspor, daha önce de gündeminde olan başarılı teknik Direktör Osman Özköylü ile anlaştı.

Özköylü ismi üzerine değerlendirmelerde bulunan taraftarların büyük çoğunluğu alınan kararın isabetli olduğuna dikkat çekerek, ?Bizim takımımızın başına, bu lig tanıyan bir teknik adam lazımdı. Osman Özköylü kararı isabet. Şampiyonluk hedefine Özköylü ile ulaşacağımıza inanıyor, başarılar diliyoruz.

ÖZKÖYLÜ KİMDİR?

26 Ağustos 1971 tarihinde Aydın´da doğdu. Eski Türk Milli futbolcu. Uzun süre Trabzonspor´da defans mevkiinde oynadı. Aydınspor, Trabzonspor, Samsunspor, Kayserispor, Kocaelispor, Etimesgut Şekerspor ve Uşakspor´da oynadı. 2007 yılında futbolu bıraktı. 13 kez A Milli formayı giydi.

ÖZKÖYLÜ´NÜN KARNESİ

Osman Özköylü teknik direktörlük kariyerinde Elazığspor ve Kayseri Erciyesspor´la şampiyonluk yaşadı. Elazığspor´u 2. Lig´den 1. Lig´e, Kayseri Erciyesspor´u ise 1. Lig´den Süper Lig´e taşımayı başarmıştı. Son olarak Samsunspor´u çalıştıran tecrübeli teknik adam, küme düşmesine kesin gözüyle bakılan Karadeniz temsilcisini ligde tutmayı başarmıştı.