Erzurumspor vites yükseltti

Büyükşehir Belediye Erzurumspor yeni transferleriyle birlikte 2´inci yarı hazırlıklarını yoğun antrenman programıyla sürdürüyor.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Erzurumspor vites yükseltti

Spor Toto 2 Lig Beyaz Grubun Lider takımı Büyükşehir Belediye Erzurumspor kamp için gittiği Antalya Concorde Hotelde ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyor. Günü iki antrenmanla tamamlayan mavi beyazlı ekip, Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, Yardımcı Antrenörler Bülent Üstüner, Zafer Demiray, Sinan Demirci, Adem Çağlayan ve Kaleci Antrenör Emin Sarı nezaretinde, ısınma ve koordinasyon çalıştı. Çift kale maçla antrenmanı tamamlayan Erzurumspor´da futbolcuların yükselen performansı dikkat çekti.

BEYAZ GURUP GOL OLDU YAĞDI

Dün yapılan antrenmanda Beyaz ve Turuncu olmak üzere iki grup halinde oynanan çift kale maçta Beyaz Grupta Kaleci Antrenörü Emin Sarı, Serkan, Savaş, Ferit, Fatih Gül, Mert Nobre, Fırat ve İlker ´in bulunduğu kadro farklı galip geldi. Maçtan sonra Beyaz gurup galibiyet pozu vererek, kutlama yaptı.

İKİ HAZIRLIK MAÇI YAPACAK

Daha önce Tokatspor´la hazırlık maçı yapan ve sahadan 3-0 yenik ayrılan Erzurumspor, Bugün Etimesgutspor´la bir hazırlık maçı yapacak. Dadaşlar 7 Ocak´ta da AS Jet Afyonspor ile hazırlık maçına çıkacak. Kamp, 12 Ocak´ta sona erecek.

 

Murat ÖZDEMİR