Erzurumspor zirveye uçacak

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kafilesi, Antalya Kampının ilk idmanına çıktı. 10 gün sürecek olan kamp programında mavi beyazlı futbolcular güç depolayacaklar.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Erzurumspor zirveye uçacak

Murat ÖZDEMİR

Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, İkinci yarıya bıraktıkları yerden ve yüksek motive ile başlayacaklarını dile getirdi.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor TFF 1´inci ligin ikinci yarısı hazırlıklarını Antalya Lara´da girdiği kamp programıyla sürdürüyor. Her gün çift idmanla tempolu bir şekilde hazırlıklarına başlayan mavi beyazlılar, 10 günlük Antalya kampından çok daha güçlü bir Erzurumspor olarak kente dönmek istiyor.

Ligin ikinci yarısının ilk maçını Lider Ankaragücü´yle evinde oynayacak olan Erzurumspor, yapılacak transferlerle birlikte zirveye oynayan takım olma hedefinde. Özellikle ligin ilk devresinin son 3 haftasında aldığı galibiyetleri devam ettirmek isteyen mavi beyazlılar, Süper Lig için mücadele edecekler.

Kamp dönemimin yüksek performansta geçeceğini kayda geçen Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, "Yapacağımız özel maçlarla eksiklikleri yerinde tespit ederek, ikinci yarıya hazırlanacağız. Kamp süresi boyunca günü iki antrenmanla yaparak tamamlayacağız. İkinci yarıya daha güçlü bir Erzurumspor ile başlamak istiyoruz." diye konuştu