Erzurumspor 10 maçtır kazanamıyor

Sezona Muzaffer Bilazer'in teknik sorumluluğunda başlayan Erzurumspor, 5'i hazırlık maçı olmak üzere 10 maçtır galibiyet alamadı.

Tarih: 20.09.2022 14:30
Erzurumspor 10 maçtır kazanamıyor

 

 

 

Transfer tahtası kapalı olsa da kadrosu kötü olmayan mavi beyazlı takımda, teknik kadronun başarısızlığı sorgulanıyor.

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Lig’in 6’ıncı haftasında Ankara Keçiörengücü'ne mağlup olan Erzurumspor, galibiyete hasret kaldı. 5'i hazrılık maçı 5'i de lig maçı olmak üzere 10 maçtır galibiyet yüzü göremeyen takımda, taraftar başarısızlığın faturasını teknik sorumlu Muzaffer Bilazer'e kesiyor. Sezon başında ilk üç maçda kazanamasa da ve futbol oynamasa da mücadele anlamında iyi bir mücadele çıkarmaya çalışan Erzurumspor, gelecek adına çok olumsuz bir tablo çiziyor.

10 MAÇTIR KAZANAMIYORUZ

Geçtiğimiz sezon hemen hemen aynı kadroya yakın bir kadro ile ligin zirvesinden kopmayan, şampiyonluğu Play-Off'da kaybeden Erzurumspor, bu sezon 5'i hazırlık maçı olmak üzere 10 maçtır kazanamıyor. Mavi Beyazlı takımın transfer tahtasını açamaması nedeniyle zorunlu olarak kalede duran Göktuğ, yediği akla zarar gollere Keçiören maçında da devam etti. Kale çizgisine çakılı kalarak rakibin gol atmasına büyük katkı sunan Göktuğ, taraftarlar tarafından 'istenmeyen adam' ilan edildi. 

TEPKİLERİN ODAĞINDA KALECİ GÖKTUĞ VE ANTRENÖRÜ VAR

Taraftarlar ve spor otoriteler, yedek kalecinin en azından Oacak transfer dönemine kadar kaleyi devralması gerektiğini, aksi halde Erzurumspor'un bundan sonraki maçlarda kalesi boşmuş gibi mücadele edeceğini savundular. Bu arada kaleci Göktuğ'un yan toplara çıkmayarak gole neden olmasında, onu çalıştıran antrenörününde büyük kusuru olduğu ve acil gönderilmesi gerektiği görüşü de hakim. Henüz galibiyetle tanışamayan Erzurumspor, 3 puan ile 17. sırada yer alıyor. 

GALİBİYETE HASRET KALDIK

Geçtiğimiz sezon ligin zirvesinden kopmayan, şampiyonluğu Play-Off'da kaybeden Dadaşlar, hemen hemen aynı kadrosu ile  bu sezon 5 maçta  henüz galibiyetle tanışamadı. Tahtası kapalı olduğu için transfer yapamayan Erzurumspor'da, Keçiörengücü mağlubiyetinin ardından hem kaleci Göktuğ hem de teknik kadro tartışılmaya başlandı.

"MUZAFFER BİLAZER SPORTİF DİREKTÖR OLARAK KALMALI"

Spor otoriteleri, başarısızlıkta Muzaffer hocanın da payı olduğunu, takımın oyun kugusu anlamında sahada ne oynadığının belli olmadığını belirtiyorlar. Samsunspor maçındaki eylemleri nedeniyle 8 maç ceza alan Muzaffer hocanın yerine başka bir teknik direktör ile anlaşılması konusunda camöia hemfikir durumda. Muzaffer hocanın Erzurumspor'da sportif direktör olarak kalmasının hem kendisi hem de takım için daha faydalı olacağı görüşü hakim.