Erzurumspor 1 ay sonra bugün sahaya çıkıyor

Dadaşlar, hem deprem arası hem de BAY haftası nedeniyle 1 ay sonra sahalara geri dönecek olmanın heyecanını yaşıyor.

Tarih: 08.03.2023 14:24
Erzurumspor 1 ay sonra bugün sahaya çıkıyor

Sinan AYDIN

Hakan Kutlu yönetiminde Rize'de hazırlıklarını tamamlayan Erzurumspor, bugün karşılaşacağı Ankara Keçiörengücü maçına hazır. Dadaşlar, hem deprem arası hem de BAY haftası nedeniyle 1 ay sonra sahalara geri dönecek. Spor Toto 1. ligin 25. haftasında Ankara Keçiörengücü ile karşılaşacak olan Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını tamamladı. 

MAÇTAN İKİ GÜN ÖNCE RİZE'YE GİTTİLER

Deprem sonrası Kazım Karabekir stadyumunda oluşan çatlaklar nedeniyle 'maç oynanamaz' raporu verilmesi sonrası Rize Didi Stadyumunda Ankara Keçiörengücü takımını ağırlayacak olan Erzurumspor, maçta iki gün önce Rize'ye gitmişti. Rize'de son antrenmanını dün yapan mavi beyazlı takım, maç saatini beklemeye başladı. 

TEK HEDEF GALİBİYET

Teknik Direktör Hakan Kutlu, dünkü antrenmanda taktik çalışma yaptırdı. Rakibin eksilerini ve artılarını oyuncularına anlatan Hakan hoca, bugünkü maçta sahada görmek istediği oyun planının provasını yaptrıdı. Erzurumspor'da, sakatlığı biten ve düz koşulara başlayan Herolind Shala ile son hazırlık maçında sakatlanarak oyundan çıkan Süleyman Koç’un son durumu maç saatinde belli olacak. Mavi Beyazlı takımda tek hedef 3 puan alarak galibiyetle Erzurum'a dönmek.