Erzurumspor 3 puan hasretini 6 maça çıkardı

İkinci yarıda çıktığı 10 maçta 5 beraberlik, 4 yenilgi, 1 galibiyet alan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, galibiyet hasretini 6 maça çıkardı. Evinde Samsunspor’a da kaybeden mavi beyazlı takım, 44 puanda kalarak playof umutlarını

Tarih: 21.03.2022 17:49
Erzurumspor 3 puan hasretini 6 maça çıkardı

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. ligde şampiyonluk parolası ile lige başlayan BB Erzurumspor, transfer tahtasını açmayarak adeta Süper lige yolunda bindiğidalı kesti. Erkan Sözerinin son haftalarında başlayan düşüş, Erkan hocadan sonra iki hoca değişmesine rağmen devam etti. İkinci yarıda çıktığı son 10 maçında 5 beraberlik, 4 yenilgi, 1 galibiyet alan Erzurumspor, galibiyet hasretini 6 haftaya çıkardı. Evinde Samsunspor’a da kaybeden takım, 44 puanda kaldı.

5 MAÇLIK KARNEDE ÜÇÜNCÜ YENİLGİSİNİ ALDI

TFF 1’inci Ligde 209 – 2020 sezonunda Teknik direktör olarak görev alan, takımın başında bulunduğu dönemde ilk maçında beraberlik, 4 maçta ise 1 beraberlik, 2 yenilgi ve 1 galibiyet alan Muzaffer Bilazer, bu sezonda da ilk maçında Samsınspor karşısında puan kaybetti. 5 maçlık karnesinde 3’üncü yenilgisi aldı. Erzurumspor’un evinde oynadığı son Samsunspor maçına hakem hataları damga vurdu. Mavi beyazlı ekibin iki penaltısını vermeyen Burak Pakkan, Samsunspor’a olmayan pozisyonda penaltı verdi.

DAR KADRO, ANLAŞILMAYAN TERCİH...

Maçın ikinci yarısında kenar çizgilerinin temizlenmesi sebebiyle 5 dakika oynanmayan, oyun içinde de yine 5 dakikayı aşan duraklamalara rağmen maça eklenen süresin kısa olması da dikkat çekti. Olanare ve Eren Tozlu dışında etkili forveti bulunmayan mavi beyazlı ekipte Emircan Altıntaş’ın 60’ıncı dakikaya kadar yedekte bırakılması tepki topladı. Maçın ikinci yarısına da Aly Male Gökhan Kardeş değişikliğiyle başlayan kenar yönetiminin kararı ilginç bulundu. Forvete katkısı olan Ali Male’nin çıkarılıp yerine defans oyuncusunun alınması mavi beyazlı ekibin hücum gücünü de düşürdü.

ERZURUMSPOR’UN 2’İNCİ YARI MAÇ SONUÇLARI

Erzurumspor 1-1  Menemenspor

Bursaspor 0-0 Erzurumspor      

Bandırmaspor 2-1 Erzurumspor

Erzurumspor 1-0 Manisa Futbol Kulübü

Ümraniyespor 3-3 Erzurumspor

Erzurumspor 1-1 Eyüpspor        

Adanaspor A.Ş. 1-1 Erzurumspor            

Erzurumspor 0-1 Mke Ankaragücü        

Altınordu 1-0 Erzurumspor        

Erzurumspor 1 - 2 Yılport Samsunspor 

30.HAFTA PROGRAMI

Tuzlaspor A.Ş. -  Ümraniyespor

İstanbulspor A.Ş. -  Gençlerbirliği

Keçiörengücü - Bursaspor

Boluspor - Manisa Futbol Kulübü

Samsunspor - Bandırmaspor

Kocaelispor - Denizlispor

MKE Ankaragücü - Eyüpspor

Altınordu - Adanaspor A.Ş.