Erzurumspor 3 puana kenetlendi

Bugün Boluspor'u konuk edecek olan mavi beyazlılarda, tüm planlar üç puan üzerine yapıldı. Hazırlıklar tamlandı maç saati bekleniyor.

Tarih: 20.11.2021 22:23
Erzurumspor 3 puana kenetlendi

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Lig 13. hafta müsabakaları, bugün oynanacak olan karşılaşmalar ile start alacak. Ligde 12. haftayı BAY geçiren ve Milli aradan dolayı 21 gündür resmi maç yapmayan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, bugün taraftarı ile yeniden buluşacak. Rakip ise ligin güçlü ekiplerinden biri olan Beypiliç Boluspor. Milli takım kamplarında olan Shala, Novikovas ve Estrela dışında hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Erzurumspor'da, teknik heyet işi sıkı tutuyor.

SAKATLAR İYİLEŞTİ, CEZALI YOK...

Bu arada Çaykur Rizespor ile oynanan hazırlık maçında yaşadıkları sakatlıklar nedeniyle sağlık ekiplerince tedavilerine başlanan Aykut Demir, Ufuk Budak ve Orhan Ovacıklı’nın tedavilerinin  tamamlandığı ve yarınki Boluspor maçında görev verilmesi halinde oynayabilecekleri ifade edildi. Takımda cezalı futbolcu ise bulunmuyor. Teknik Direktör Erkan Sözeri, dünkü antrenmanda taktik ağırlıklu bir çalışma yaptı. Mavi Beyazlılar, Boluspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladılar.

MAÇIN HAKLEOĞUZHAN ÇAKIR

Diğer yandan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) 13. hafta müsabakalarında görev alacak hakemleri açıkladı. Yarın saat 13:30'da Kazım Karabekir Stadında oynanacak olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor Beypiliç Boluspor maçında orta hakemliği Balıkesir bölgesinden Oğuzhan Çakır, Yardımcılıklarını ise Hüseyin Aylak, Mert Bulut ve dördüncü hakemliği ise Ayberk Demirbaş yapacak.