Erzurumspor 5 hazırlık maçı yapacak

Mavi Beyazlı takım, bu ay sonuna kadar ikisi yabancı takımla olmak üzere 5 hazırlık maçı yaparak ikinci etap kamp çalışmalarını tamamlayacak.

Tarih: 16.07.2022 11:34
Erzurumspor 5 hazırlık maçı yapacak

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. lig ekiplerinden Büyüehir Belediye Erzurumspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Günde çift antrenman yapan Dadaşlar, bu ay içinde ikisi yabancı takımla olmak üzere 5 hazırlık maçı yaparak ikinci etap kamp çalışmalarını tamamlayacak. İkinci etap kamp çalışmalarına gtiğimiz Çarşamba günü başlayan mavi beyazlı takımda, transfer tahtası açılamadığı için çoğunluğu altyapıdan olan fubolcuklarla antrenmanlar sürüyor.

MUZAFF HOCA TAKDİR TOPLUYOR

Teknik Direktör Muzaffer Bilazer, biryandan transfer çalışmalarını yürütüyor diğer yandan da takımı yeni sezona hazırlıyor. Futbolcuların tatile çıkmasına rağmen kulpta kalarak çalışma yürüten Muzaffer Bilazer, gösterdiği fedakarlıkla taraftarın takdirini kazanıyor. Muzaffer hoca transfer konusunda görüştüğü ve prensipte anlaştığı futbolcuların olduğunu, kapalı olan transfer tahtasının açılması ile birlikte transferlerin en kısa sürede gerçekleştirileceğini söyledi.

KAYNAK ARAYIŞLARI SÜRÜYOR

BB Erzurumspor'da transfer tahtasının henüz açılamamış olması taraftarların canını sıkıyor. Bu arada BB Erzurumspor Başkanıı Ahmet Dal'da transfer tahtasını açmak için mvsai harcıyor. Alınan bilgilere göre bir miktar para bulunması halinde tahta hemen açılabilecek. Bu kaosamda BB Başkan Ahmet Dal, kaynak arayışlarını da sürdürüyor. Kulüp Başkanı Ahmet Dal ise transfer tahtasını açmak için görüşmelerni aralısız sürdürüyor.

HAZIRLIK MAÇLARI PROGRAMI BELLİ OLDU.

BB Erzurumspor'un ikinci etap kamp programı kapsamında yapacağı hazırlık maçlarınıon programı da belli oldu. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, mavi beyazlı takım ay sonuna kadar 4 hazırlık maçı yapacak. Hazırlık maç programı şöyle:

BB Erzurumspor – Hatayspor

18.07.2022 / 17.30

Yüksek İrtifa Kamp Merkezi

BB Erzurumspor – Ümraniyespor

20.07.2022 / 17.00

Yüksek İrtifa Kamp Merkezi

BB Erzurumspor – Ç. Rizespor

22.07.2022 / 17.00

Yüksek İrtifa Kamp Merkezi

BB Erzurumspor – Torpedo Kutaisi

27.07.2022 / Maç saati belirlenecek.

Yüksek İrtifa Kamp Merkezi

BB Erzurumspor – Samgurali

30.07.2022 / 17.00

Yüksek İrtifa Kamp Merkezi

Mavi Beyazlı takım, yeni sezon hazırlıkları kapsamında 23, 24 Temmuz günlerini izinli olarak geçirecek.