Erzurumspor, Adanaspor’u Konuk Ediyor

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor, ligin 23. Haftasında Adanspor’u ağırlıyor.

Tarih: 17.02.2024 22:20
Erzurumspor, Adanaspor’u Konuk Ediyor

www.erzurumgunebakis.com / Halil İbrahim AKTAŞ

Trendyol 1. Lig’de mücadele eden Erzurum temsilcisi Erzurumspor, ligin 23. haftasında Adanaspor ile karşılaşıyor. Karşılaşma, Erzurumspor Futbol Kulübü’nün sahasında oynanacak. 23. hafta maçını kendi sahasında oynayacak olan Erzurumspor, ligin geçen haftasında karşılaştığı Altay maçından 0-0 sonuçla maçtan 1 puan ile ayrıldı. Adanaspor ise ligin geçen haftasında Tuzlaspor ile oynadığı karşılaşmadan 2-1 skor ile galibiyetle ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırmıştı. 

Erzurumspor, ligde geçen 22 haftada 7 galibiyet, 9 beraberlik ve 6 mağlubiyetten ve puanının silinmesinin ardından 27 puan ile ligin 12. Sırasında yer alıyor. Adanaspor ise ligde geçen 22 haftada 7 galibiyet, 2 beraberlik, 13 mağlubiyetten elde ettiği 23 puan ile ligin 14. Sırasında yer alıyor. 

Erzurumspor FK, Trendyol 1. Lig’de oynadığı son 5 maçın 2’si berabere biterken, 3 maçtan da galibiyetle ayrıldı. Son 5 maçta mağlubiyeti olmayan Erzurumspor FK aynı zamanda kalesini de 5 maçtır gole kapatarak kalesinde hiç gol görmezken, oynadığı 5 maçta da rakiplerine toplamda 5 gol attı. Adanaspor ise Trendyol 1. Lig’de oynadığı son 5 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik yaşarken, oynadığı 3 maçtan da mağlubiyet ile ayrıldı. Adanaspor oynadığı son 5 maçta, kalesinde 9 gol görürken, oynadığı 5 maçta rakiplerine toplam 4 gol atabildi.

Karşılaşma, yarın saat 13:30’da Erzurum’da Kazım Karabekir Stadyumu’nda başlayacak. Karşılaşma, yarın TRT Avaz’dan ve beIN SPORTS MAX 2’den naklen yayınlanacak.