Erzurumspor ağır yaralı

Erzurumspor'da, sakat ve cezalı oyuncu sayısı Tuzla maçı öncesi can sıkıyor. TFF'den gelecek cezalar da ayrı bir sıkıntı...

Tarih: 31.08.2022 09:40
Erzurumspor ağır yaralı

Sinan AYDIN

Hafta sonu oynadığı maçta iki oyuncucu kırmızı kart görüp teknik direktörü ve yardımcı antrenörleri saha dışına gönderilen Erzurumsoor, hem Tuzlaspor maçına eksik gideck hem de TFF'den ağır bir ceza alacak. Maçın devre arasında sahaya inerek hakemlerle tartışan  Kulüp Başkanı Ahmet Dal'da hak mahrumiyeti cezası alabilir.

3 MAÇTA YENİLGİ YÜZÜ GÖRME

Ligde oynadığı üç karşılaşmada yenilgi yüzü görmeyen ve özellikle mücadele anlamında büyük takdir toplayan Erzurumspor'da, sakat ve cezalı oyuncu sayısı Tuzla maçı öncesi can sıkıyor. Spor Toto 1. ligde ilk üç haftada yenilmeyen ve aldığı üç beraberlik ile dikkatleri üzerine çeken Erzurumspor'da sakatlıklar ve kart cezalılarının sayısının fazla olması teknik sorumlu Muzaffer Bilazerin uykularını kaçırıyor.

EREN TOZLU BELİRSİZ

Takım kaptanı Mustafa Yumlu'nun sakatlığı ardından ise hafta sonu oynanan Yılport Samsunspor müsabakasında Shala ve Olanare'nin kırmızı kart görmesi yine Samsunspor maçında ayağına darbe alan Eren Tozlu'nun sakatlığı teknik heyetin tüm planlarını alt üst etti.  Transfer tahtasının kapalı olmasından dolayı kadro kabusu yaşayan mavi beyazlılarda Tuzla maçı öncesi kart cezalılarının yanı sıra Eren Tozlu'nunda oynama ihtimalinin çok düşük olduğu ifade ediliyor.

SAMSUN MAÇININ FATURASI AĞIR OLDU

Tuzlaspor maçının hazırlıklarına başlayan Erzurumspor'da, Mustafa Yumlu'nun yanı sıra Eren Tozlu da çalışmaya katılmadı. Eren Tozlu'nun sakatlığının yapılacak kontrollerden sonra belli olacağı öğrenilirken, Tuzla maçı öncesi yaşanan bu tablo "Erzurumspor nazara geldi" yorumlarına neden oldu. İki oyuncucu kırmızı kart görüp teknik direktörü ve yardımcı antrenörleri saha dışına gönderilen Erzurumsoor, hem Tuzlaspor maçına eksik gideck hem de TFF'den ağır bir ceza alacak. Maçın devre arasında sahaya inerek hakemlerle tartışan  Kulüp Başkanı Ahmet Dal'da büyük ihtimalle hak mahrumiyeti cezası alacak.