Erzurumspor ağır yaralı

Sakaryaspor maçının faturası ağır oldu. Çok gereksiz sarı kart gören Eren Tozlu ve Mustafa Yumlu, Gençlerbirliği maçında cezalı oldukları için oynayamayacaklar.

Tarih: 06.12.2022 15:07 Güncelleme: 06.12.2022 15:07
Erzurumspor ağır yaralı

Sinan AYDIN

Sakaryaspor'a mağlup olarak kan kaybetmeye devam eden Erzurumspor'da, iki önemli isimde kart görerek birr sonraki maçta cezalı duruma düştüler. Transfer tahtasını açamamış olmanın faturasını ligin alt sıralarında bulunarak ödeyen mavi beyazlı takımda, Eren Tozlu ve Mustafa Yumlu, gördükleri gereksiz sarı kartlar sonrası Gençlerbirliği maçında cezalı duruma düştüler.

SAKARYASPOR MAÇININ FATURASI AĞIR OLDU

Bu arada mavi beyazlı takım, 1 günlük iznin ardından Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına da başladı. Spor Toto 1. Ligin 17. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile oynayacak olan Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarına kendi tesislerinde başladı. Mavi Beyazlı takımda, Eren Tozlu ve Mustafa Yumlu'nun gördükleri gereksiz sarı kartlar sonrası Gençlerbirliği maçında cezalı duruma düşmüş olmasının üzüntüsü yaşanıyor.

GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI İKİLİ AVERAJ BAKIMINDAN DA ÇOK ÖNEMLİ

Teknik Sorumlu Muazaffer Bilazer, futbolcuları ile yaptığı toplantıda, kaybetmiş olsalar dahi Sakatyaspor maçında ortaya koydukları mücadeleden dolayı tebrik etti. Muzaffer hoca, aynı mücadeleyi Gençlerbirliği maçında da istediğini söyleyip bu kez galibiyet talebini dile getirdi. Ligde düşme potasında bulunan Gençlerbirliği'ni yenmek, ikili averaj bakımından da çok önemli. Muzaffer Bilazer ve talebeleri, bunun da bilinci ile Gençlerbirliği maçına hazırlanıyorlar.

KALECİ GÖKTUĞ KÖTÜ GOL YEMEYE DEVAM EDİYOR

Sakaryaspor maçında özellikle ilk yarıda çok iyi mücadele edip birden fazla gol pozisyınundan yaralanamayan Erzurumsporlu futbolcular, kazanmaları gereken bir oyun ortaya koymalarına rağmen kaleci Göktuğ'un beceriksizliği sonrası yediği hatalı gollerle mağlup olmuştular. Hem ligin hem de Erzurumspor tarihinin en kötü kalecisi olan Göktuğ'un yediği akılalmaz gollerle kaybetmeye devam eden Erzurumspor'da, taraftarlar Mehmet Sekmen başkana çağrıda bulundular.

"TAHTAYI AÇARSA SEKMEN BAŞKAN AÇAR"

Taraftarlar, kulübün onursal başkanı olan Erzurum Büyüehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in transfer tahtasının açılması için gerekli girişimleri yapmasını istiyorlar. '' Transfer tahtasını açarsa Mehmet Sekmen Başkan açar'' diyen taraftarlar, şuanki akdronun kötü olmadığını, bir kaç takviye ve iyi bir teknik direktör ile ikinci yarı Erzurumspor'un play-of'a bile kalabileceğini savunuyorlar