Erzurumspor Altay'a bileniyor

Perşembe günü İzmir temsilcisi Altay ile karşılaşacak olan Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını İstanbul'da sürdürüyor.

Tarih: 29.03.2023 13:24
Erzurumspor Altay

 

 

 

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Ligin 28'inci haftasında Altay ile karşılaşacak olan Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarına sürdürüyor. Deplasmanda Bodrumspor ile berabere kalarak 1 puanı hanesine yazdıran mavi beyazlı takım, Bodrum'dan İstanbul'a geçerek Perşembe günü karşılaşacağı Altay maçı hazırlılarına başlamıştı. 

DEPREMZEDE ERZURUMSPOR GURBETTE KAZANMAK İSTİYOR

Kahramanmaraş merkezli depem sonrası Kazım Karabekir stadyumu da hasar gördüğü için iç saha maçlarını başka şehirlerde oynamak zorunda kalan depremzede Erzurumspor, kendi evinde oynaması gereken Altay maçını İstanbul'da Pendikspor'un stadyumunda oynayacak. Bu nedenle antrenmanlarını İstanbul'da südürüen Erzurumspor, Altay maçını kazanarak düşme potasındaki rakibini ateş hattına atıp çıkışa geçmek istiyor. 

İSTANBULDAKİ ERZURUMLULAR BU MAÇA MUTLAKA GİTMELİ

Hakan Kutlu nezaretinde dün yapılan idmanda, taktik ağırlıklı çalışma yapıldı. Altay maçının önemini futbolcularına hatırlatan Hakan hoca, sahada örmek istediği oyun sisteminin provasını yaptırıyor. Teknik heyet ve futbolcular, İstanbul'da yaşayan Erzurumluları Altay maçında tribünde çağırdılar. Maçın önemini hatırlatan futbolcular, Perşembe günü oynayacakları Altay maçında taraftarlarının desteğine ihtiyaçları olduğunu belirtiler. Altay maçına 3 puan parolası ile çıkacak olan Erzurumspor, rakibini yenerek düşme hattından uzaklaşıp çıkışa geçmek istiyor.