Erzurumspor Altınordu'ya bileniyor

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Altınordu maçı öncesi tüm hazırlıklarını galibiyet üzerine yapıyor.

Tarih: 02.03.2022 13:07
Erzurumspor Altınordu

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Lig’in 28. haftasında Cumartesi günü deplasmanda İzmir ekibi Altınordu ile karşılaşacak olan Büyüehir Belediye Erzurumspor, hazırlıklarını galibiyet üzerine yapıyor. Ankaragücü maını kaybederek ilk iki şansını zora sokan mavi beyazlı takımın bundan sonraki haftalarda puan kaybına tahammülü yok.

SAKATLARIN DURUMU MR'DAN SONRA BELLİ OLACAK

Teknik Direktör Yücel İldiz nezaretinde çalışmalarını sürdüren futbolcular, tüm planlarını üç puan üzerine yapıyorlar.  Yücel hoca dünkü idmanda Altınordu maçının provasını yaptı.  Ankaragücü maçının başlarında sakatlanarak oyunda çıkmak zorunda kalan Eren Tozlu ile oyunun ilerleyen bölümlerinde sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Novikovas'ın tedavileri devam ediyor. Her iki futbolcunun da durumu, çekilen MR sonunda belli  olacak.

ERZURUMSPOR PFDK'YA SEVKEDİLDİ

Sakatlıktan yeni çıkan Mustafa Yumlu'nun ise Altınordu maçında görev alması bekleniyor. Altınordu maçında Sarı kart cezalısı olduğu için Emircan görev alamayacak. Ankaragücü maçı oynanırken kale arkasındaki bir kısım sözde taraftar, oturdukları kolukları kırıp sahaya atarak yönetime ve bazı futbolculara tepki göstermişti. TFF, BB Erzurumspor'u Ankaraücü maçında çıkan saha olayları, stadyuma kaçak seyirci alma ve korona virüs tedbirlerine uymama suçlarından dolayı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevketti.