Erzurumspor Altyapısı Antrenmanlara Başladı

TFF 1. Lig’de mücadele veren Erzurumspor FK’nın altyapı takımları antrenmanlarına başladı.

Tarih: 11.10.2023 18:47
Erzurumspor Altyapısı Antrenmanlara Başladı

www.erzurumgunebakis.com/ Halil İbrahim Aktaş 

Erzurum'un gururu Erzurumspor FK, Türkiye Futbol Federasyonu 1. Lig'de mücadele eden profesyonel takımının yanı sıra altyapı kategorileriyle de büyük bir iddiayla sezon hazırlıklarına start verdi. U9'dan U19'a kadar olan tüm altyapı takımları, Erzurumspor FK tesislerinde antrenmanlarına dolu dizgin bir şekilde başladılar.

Erzurumspor FK'nın altyapı takımları, kulübün kendi tesislerinde teknik ekipleri gözetiminde çalışmalarına başladı. Minik yeteneklerden genç yeteneklere kadar uzanan geniş bir yaş aralığında oyuncular, geleceğin yıldızları olabilmek için ter döküyor.

Erzurumspor FK'nın altyapı çalışmaları, genç futbolculara futbol eğitimi sağlamanın yanı sıra karakter gelişimi ve sportif değerlere önem veriyor. Bu yaklaşım, hem futbolcuların spor kariyerlerini hem de kişisel gelişimlerini desteklemeyi amaçlıyor.

Erzurumspor FK'nın altyapı takımları, yeni sezon için antrenmanlarına başlarken, taraftarlar da genç yetenekleri desteklemek ve geleceğin yıldızlarını beklemekten heyecan duyuyor.