Erzurumspor Antalya'da güç depoluyor

Titanic Otelde kampa devam eden Erzurumspor'da, Onursal Başkan Mehmet Sekmen'in maddi desteği ile kamp gününün uzatılması hem Hakan hocayı hem de futbolcuları memnun etti.

Tarih: 20.02.2023 12:58
Erzurumspor Antalya

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. lig takımlarından Erzurumspor, liglere verilen deprem arası sontası Antalya'da güç depolayarak Keçiörengücü maçına hazırlanıyor.  Yeni Teknik Direktör Hakan Kutlu ile sıkı bir antrenman programı geçiren futbolcular, kampın oldukça faydalı geçtiğini söylüyor. Titanic Otelde kampa devam eden Erzurumspor'da, Onursal Başkan Mehmet Sekmen'in maddi desteği ile kamp gününün uzatılması hem Hakan hocayı hem de futbolcuları memnun etti. 

1 MART'TA ERZURUM'A DÖNMELERİ BEKLENİYOR

Teknik Direktör Hakan Kutlu ve yardımcıları nezaretinde antrenmanlarını sürdüren Dadaşlar, kamp programını 1 Mart'a kadar uzattı. Erzurumspor kafilesi , Ankara Keçiörengücü maçı öncesi Erzurum'a dönecek. Antrenmanlarda sık sık futbolcuları ile toplantı yapıp oyun sistemini takıma aşılamaya çalışan teknik direktör Hakan Kutlu, deprem nedeniyle liglere verilen arayı iyi değvrlendirmek istiyor.