Erzurumspor Antalya'da kamp yapacak

Tatile çıkan teknik heyet ve futbolcular, 2 Ocak'ta Antalya kampında buluşacaklar.

Tarih: 27.12.2022 13:31
Erzurumspor Antalya

Sinan AYDIN

Boluspor karşısında 3-1 mağlup olarak sezonun ilk yarısını yenilgi ile tamamlayan Erzurumspor, devre arası iznine çıktı. Teknk sorumlu Muzaffer Bialzer tarafından futbolculara 1 hafta izin verildi. Maçın bitminin ardından izne çıkan futbolcular, 2 Ocak'ta Antalya'da kampa girecekler. Transfer tahtasını açamadığı için TFF’nin aldığı kararla 3 puanı silinerek topladığı puan 17’ye inen Erzurumspor'da moral bozukluğu ile Boluspor maçına çıkan futbolcular, sahada rezil bir furbol sergileyince 3-1 mağlup olarak, sezonun ilk yarısını yenilgi ile tamamlamıştı. 

2 OCAK'TA ANTALYA KAMPINDA BULUŞACAKLAR

Teknik sorumlu Muzaffer Bilazer, maçtan önce yaptığı  program gereği futbolculara 1 hafta izin verdi. Yeni yıla ailesi ve sevdikleri ile girme şansı yakalayacak olan futbolcular, maçın ardından Erzurum'a gelmeden Bolu'dan memleketlerine yada sevdiklerinin yaşadığı yerlere gitmek üzere vedalaşarak ayrıldılar. Erzurumspor Teknik Sorumlusu Muzaffer Bilazer'in yaptıpı kamp programı kapsamında Futbolcuların 2 Ocak'ta Antalya'da bir araya gelerek ikinci devre oynanacak maçlar için kampa gireceği öğrenildi. 

ERZURUMSPOR İLK YARI BAŞARISIZ BİR GRAFİK ÇİZDİ

Erzurumspor sezonun ilk yarısını 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 8 yenilgi ile tamamladı.  18 maçında 20 gol atabilen ekip kalesinde 28 gol gördü ve silinen üç puanıyla birlikte 17 puanda kaldı. İç saha maçlarında da başarısız bir ilk yarı geçiren ekip 8 maçından sadece 3’ünü kazandı. 2 maçtan 1 puanla ayrılırken 3 maçtan puan alamadı.  10 gol atan ekip kalesinde de 10 gol gördü. Mavi beyazlılar dış sahada da iç sahaya benzer bir tablo sergiledi, 10 maçında 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 de yenilgi aldı.

ERZURUMSPOR MAÇ KARNESİ

Erzurumspor 0-0 Pendikspor

Göztepe A.Ş. 1-1 Erzurumspor       

Erzurumspor 2-2 Samsunspor       

Tuzlaspor A.Ş. 4-1 Erzurumspor     

Keçiörengücü 3-2 Erzurumspor       

Erzurumspor 1-0 Denizlispor

Yeni Malatyaspor 0-1 Erzurumspor

Erzurumspor 1-2 Bodrumspor A.Ş.

Altay 1-1 Erzurumspor       

Erzurumspor 0-1 Eyüpspor

Rizespor A.Ş. 3 - 1 Erzurumspor

Erzurumspor 3 – 2 Adanaspor

Manisa FK 0 - 0 Erzurumspor

Erzurumspor 1 – 2 Bandırmaspor

Sakaryaspor 2 - 0 Erzurumspor

Gençlerbirliği 1 – 2 Erzurumspor

Erzurumspor 2 – 1 Altınordu

Boluspor 3 - 1 Erzurumspor