Erzurumspor A.Ş oluyor iddiası

Kulislerde konuşulan iddialara göre Ömer Düzgün başkanlığı bırakıyor. BB Erzurumspor Anonim Şirket (A.Ş) olacak, Sekmen yeni bir başkan ve yönetim belirleycek.

Tarih: 07.06.2022 10:06
Erzurumspor A.Ş oluyor iddiası

Sinan AYDIN

Büyük umutlarla başladığı Süper lig hayali gerçekleşmeyen BB Erzurumspor'da, tüm gözler Onursal Başkan Mehmet Sekmen'e çevirilmiş durumda. Kulislerde konuşulan iddialara göre Ömer Düzgün başkanlığı bırakıyor. Kararını da bugün yapacağı basın toplantısı ile açıklayacak. Ayrıca yeni yasa sonrası BB Erzurumspor Anonim Şirket (A.Ş) olacak, Sekmen yeni bir başkan ve yönetim belirleycek.

ÖMER DÜZGÜN BAŞKANLIĞI BIRAKIYOR

Futbolcuların birçoğunun sözleşmeleri tamamlandığı için takımdan ayrıldığı BB Erzurumspor'da, belirsizlik yavaş yavaş son buluyor gibi. Ağustos ayında başlayacak olan yeni sezon için fazla bir zaman olmaması taraftarları endişelendirirken, kulübün yeni bir yapı ve yeni bir yönetimle yola devam edeceği iddiaları dilden dile konuşuluyor. Başkanlığı bırakacağı iddia edilen Ömer Düzgün'ün kararını hugün yapacağı basın toplantısı ile açıklamöası bekleniyor. Yeni sezon için gerek kadro yapısı ve gerekse kulüp içerisinde yapılacak olan çalışmaların kısa sürede belirlenmesi bekleniyor.

İLK ETAPTA 63 MİLYON TL LAZIM

BB Erzurumspor Kulübünde, ilk etapta transfer tahtasının açılması düşünülüyor. BUnun için 63 milyon TL lazım. Takımın yeni sezon hazırlıklarına ise en geç 20 Haziran tarihinde başlaması planlanıyor. Sözleşmesi devam eden futbolcularla yola devam edilip edilmeyeceği de belirsizliğini koruyor. Ayrıca teknik direktörlük konusunda Muzaffer Bilazer ile mi devam edileceği, yoksa başka bir hoca mı bulunacağı da belirsizliğini koruyor. Tüm gözler Ömer Düzgün'ün bugün yapacğı basın toplantısına ve ardından onursal başkan Mehmet Sekmen'in nasıl bir yo haritası çizeceğine odaklanmış durumda.