Erzurumspor bayramı evinde geçircek

Manisaspor maçı sonrası iki gün izin verilen futbolcular, bugün tesislerde toplanarak topbaşı yapacaklar. Mavi-beyazlılar, bayramı evinde geçirecek ve 23 Nisan’a kadar kendi tesislerinde antrenmanlarını sürdürecek.

Tarih: 19.04.2023 10:24
Erzurumspor bayramı evinde geçircek

Günebakış/Sinan AYDIN 

Spor Toto 1. Ligin 34. haftasında deplasmanda Bandırmaspor ile oynayacak olan Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarına bugün başlıyor. Manisaspor maçı sonrası iki gün izin verilen futbolcular, bugün tesislerde toplanarak topbaşı yapacaklar. Manisaspor maçını İstanbul'da oynayan mavi beyazlı takım, müsabakanın ardından iki gün izne ayrılmıştı. 

BANDIRMASPOR MAÇI PAZARTESİ GÜNÜ

Çarşamba günü toplanacak Mavi-beyazlılar, bayramı evinde geçirecek ve 23 Nisan’a kadar kendi tesislerinde antrenmanlarını sürdürecek. Manisaspor maçını futbolcuların bariz hataları sonrası kaybeden Erzurumspor, zorlu Bandırmaspor maçında puan yada puanlar arayacak. Küme düşme potasının iki puan üzerinde olan mavi beyazlı takım, çember daraldıkça taraftarını korkutuyır. 

SAKATLARIN DURUMU BELiRSiZ

Teknik direktör Hakan Kutlu, Manisa FK maçında üç oyuncu değişikliği yaparken, üç oyuncuyu da sakatlanması nedeniyle oyundan alınmıştı. Orhan Ovacıklı,  Batuhan Artarslan ve Alican Özfezli ikinci yarının ortalarında oyundan çıkımışlardı. Ufuk, Özgür ve Shala oyuna girmiş ancak beklenen performansı gösterememilerdi. Orhan, Alican ve Batuhan’ın sakatlıklarının ciddi olup olmadığı çekilecek MR’dan sonra belli olacak.