Erzurumspor Bolu Deplasmanında

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor, ligin 24. haftasında Bolu deplasmanında.

Tarih: 24.02.2024 22:49
Erzurumspor Bolu Deplasmanında

www.erzurumgunebakis.com / Halil İbrahim AKTAŞ

Trendyol 1. Lig’de mücadele eden Erzurum temsilcisi Erzurumspor FK, ligin 24. haftasında Boluspor ile karşılaşıyor. Karşılaşma, Boluspor’un sahasında oynanacak. 24. hafta maçını deplasmanda oynayacak olan Erzurumspor FK, ligin geçen haftasında Adanaspor ile oynadığı maçtan 1-0 skor ile 3 puan ile sahadan ayrıldı. Boluspor ise ligin geçen haftasında Tuzlaspor ile gerçekleşen karşılaşmadan 2-1 skor ile galip gelerek hanesine 3 puan yazdırmayı başarmıştı. 

Erzurumspor FK ligde geçen 23 haftada 8 galibiyet, 9 beraberlik ve 6 mağlubiyet ve puan silinme cezası ve 24. haftada oynanan lig maçları ile maç eksiğiyle elde ettiği 30 puan ile güncel durumda ligde 10. sırada yer alıyor. Boluspor ise ligde geçen 23 haftada oynadığı maçlardan 10 galibiyet 6 beraberlik ve 7 mağlubiyet ve 24. haftada oynanan 3 maç ile güncel durumda elde ettiği 36 puan ile ligde 8. sırada yer alıyor. 

Erzurumspor FK Trendyol 1. Lig’de 2024’ün başından itibaren çıktığı maçlarda kalesini gole kapatarak, Avrupa’nın en büyük 10 ligi, Süper Lig ve alt ligleri ile toplam 22 ligden 358 takım arasında gol yemeyen ve mağlubiyet görmeyen tek takım Erzurumspor FK olmuştu. Erzurumspor FK ligde oynadığı son 5 lig maçında rakiplerine toplam 4 gol attı. Boluspor ise Ligde çıktığı son 5 maçta, rakiplerine toplam 8 gol atarken kalesinde 4 gol gördü. Erzurumspor da Boluspor da ligde oynadıkları son 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlik elde ettiler.

Erzurumspor FK’nin hücum hattındaki en önemli silahı olan Eren Tozlu ile Celal Hanalp kart cezalısı olmalarından dolayı bu kritik maçta sahada olamayacaklar.

Karşılaşma, yarın saat 13:30’da Bolu Atatürk Stadyumu’nda başlayacak. Karşılaşma, yarın TRT Avaz’dan ve beIN SPORTS MAX 2’den naklen yayınlanacak.