Erzurumspor Bolu maçına hazırlanıyor

Bu haftayı BAY geçecek olması nedeniyle Muzaffer Bilazer tarafından 2 gün izin verilen futbolcuların bir kısmı dün tesislerde toplanarak topbaçı yaptı.

Tarih: 06.04.2022 17:01
Erzurumspor Bolu maçına hazırlanıyor

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Ligin 30. haftasında deplasmanda Balıkesirspor'u 5-1 gibi bir skorla farklı mağlup eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da , izin sona erdi. Takım, deplasmanda krşılaşacağı Bolusğor maçı hazırlıklarına başladı. Bu haftayı BAY geçecek olması nedeniyle Muzaffer Bilazer tarafından 2 gün izin verilen futbolcuların bir kısmı dün tesislerde toplanarak topbaşı yaptı.

10 HAFTALIK HASTRET SON BULDU

Pazartesi ve Salı gününü izinli geçiren futbolcular, dün tesislerde biraraya gelerek topbaşı yaptı. Maçta oynayan bazı fuıtbolcuların ise bugün antrenmanlara katılacağı öğrenildi. Aynı zamanda deplasmanda 10 haftalık galibiyet hasretine de son veren mavi beyazlı takımda, futbolcuların keyifleri yerinde. Play of yolunda çok önemli bir galibiyete imza atan BB Erzurumsporda, Olanare'ninde çok mutlu olduğu ve bundan sonraki maçlarda gol aymaya devam edeceğine dair arkadaşlarına söz verdiği öğrerildi.

KEYİFLER YERİNDE

Teknik Direktör Muzaffer Bilazer, 3-4-3 sisteminde başarılı olduğu için camiadan güvenoyu aldı. Takım Balıkesirspor maçında kanatları çok ve faydalı kullanmanın mükatafını farklı galibiyetle aldı. Keyifleri yerinde olan futbolcular, dünkü antrenmanda daha çok teknik çalıştı. Futbolculaırn tamamının bugünkü antrenmanda yer alması ile taktik çalışma yapılacağı öğrenildi. BB Erzurumspor, BAY geçeceği bu hafta boyunca antrenmlanlar yaparak Boluspor maçının hazırlıklarını sürdürücek. 16 Nisan Cumartesi günü Boluspor ile BB Erzurumspor karşılaşacak.