Erzurumspor Bolu’ya bilenyor

Rakiplerinin bir kısmının puan kaybettiği haftayı BAY geçen mavi beyazlı futbolcular, teknik direktör Muzaffer Bilazer nezaretinde Boluspor maçına odaklanmış durumdalar.

Tarih: 10.04.2022 18:01
Erzurumspor Bolu’ya bilenyor

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Ligin 31. haftasını BAY geçen BB Erzurumspor, 32. hafta karşılaşacağı Beypiliç Boluspor maçı hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Rakiplerinin bir kısmının puan kaybettiği haftayı maç yapmadan geçen mavi beyazlı futbolcular, teknik direktör Muzaffer Bilazer nezaretinde Boluspor maçına odaklanmış durumdalar. BB Erzurumspor Tesissilerinde dün yapılan ve 2 saat süren antrenmanda, teknik ve taktik çalışma yapıldı. Futbolcular ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladıkları antrenmana, 5'e 2 pas oyunuyla devam ettiler.

KEYİFLER YERİNDE

Morallerin yerinde olduğu takımda, tek hedef Bolu'dan da üç puanla dönerek hedefe 1 adım daha yaklaşmak. 3-4-3 sistemi ile olumlu sonuçlar alan Muzaffer hoca, Boluspor maçında da maçın gidişatına göre sistem değişiklikleri yaparak galibiyet arayacak. Teknik direktör Muzaffer Bilazer, kalan 7 maça odaklandıklarını belirterek, “Biz sahaya çıkıp en iyi oyunumuzu oynamak için mücadele ediyoruz. Bizim tek amacımız var oda Erzurumspor’u teknik ekibimle birlikte daha iyi yerlere taşımak” dedi. Spor Toto 1. ligin 32. haftasında Beypiliç Boluspor ile BB Erzurumspor, 16 Nisan Cumartesi günü Bolu stadyumunda karşı karşıya gelecek.