Erzurumspor bugün Bolu'ya gidiyor

Yarın Boluspor'a konuk olacak Erzurumspor, bugün hava yolu ile Ankara'ya geçip oradan Bolu'ya ulaşacak. Takımda tek hedef 3 puan alıp çıkışı sürdürmek

Tarih: 23.12.2022 17:39
Erzurumspor bugün Bolu

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Ligin 19. haftasında yarın deplasmanda Boluspor ile karşılaşacak olan Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını tamamladı. Dün yapılan son antrenmanda, teknik sorumlu Muzaffer Bilazer oyuncularına Boluspor maçında sahada görmek istediği oyun kurgusunun taktik idmanını yaptırdı. İki hafta üst üste kazanan mavi beyazlı takım, ilk yarının son maçı olan Boluspor'u da yenerek yeni yıla da kazanarak girmek istiyor. 

FUTBOLCULAR GALİBİYETE ODAKLANDI

Muzaffer hoca rakibin güçlü yönleri ile zayıf taraflarını futbolcularına anlatıp sahada neler yapmaları gerektiğini anlattı. Bu arada teknik sorumlu Muzaffer Bilazer futbolcuları ile yaptığı toplantıda, iki haftadır kazanıyor olmalarının rehavet yaratmaması gerektiği uyarısında bulundu. Bilazer'in ikinci yarı daha çekişmeli maçlar oynanacağını hatırlatıp, toplayabilecekleri kadar puan toplayıp küme düşme potasından tamamen uzaklaşıp hedefe odaklanmaları gerektiğini söyledi. 

BATUHAN VE ROSHEUVEL DEVREYİ KAPATTI

Moralli oldukları gözlenen futbolcular, Boluspor'u yenip yeni yıla kazanarak girmek istiyorlar. Mavi Beyazlı takımda Batuhan ve Rosheuvel sakat oldukları için Boluspğor maçı kadrosunda yer almıyorlar. Bu iki futbolcunun tedavilerinin devam ettiği ve ilk devreyi kapattıkları açıklandı. Sakatlar dışında takımda cezalı futbolcu bulunmuyıor. Erzurumsporlu taraftarlar ise transfer tahtasının açılmasının beklentisi içerisindeler. 

BAYAN HAKEM YÖNETECEK

Kulüp Başkanı Ahmet Dal ve yöneticiler, alacaklı futbolcularla görüşerek uzlaşma arayışlarını sürdürüyor. Bu arada Merkez Hakem Kurulu (MHK), Spor Totot 1. ligin 19. haftasında oynanacak olan maçların hakem kadrolarını da açıkladı. Buna göre; Spor Toto 1. Lig’in 19. Haftası’nda 25 Aralık Pazar günü saat 13.30’da Bolu Atatürk Stadyumu’nda karşılaşacağımız Boluspor maçını, tecrübeli baya hakem Melis Özçiğdem yönetecek.