Erzurumspor bugün topbaşı yapıyor

BB Erzurumspor takımında, Erkan hocanın futbolculara verdiği 5 günlük izin bugün sona eriyor. Antrenmanlara başlanacak, milli arada ise hazırlık maçı yapılacak.

Tarih: 04.11.2021 18:00
Erzurumspor bugün topbaşı yapıyor

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Lig’de 11 hafta maçını oynadıktan sonra 20 günlük bir izne çıkan BB Erzurumspor'da futbolculara verilen 5 günlük izin bugün sona eriyor. BB Erzurumspor'da, Boluspor maçı hazırlıklarına bugün başlayacak. BAY haftası ve milli maç arası nedeniyle 20 gün futboldan uzak kalacak olan BB Erzurumsporda, teknik direktör Erkan Sözeri Balıkesirspor maçının ardından futbolculara 5 gün izin vermişti.

UZUN ARADA BOL BOL ANTRENMAN YAPACAKLAR

Ligin 11. haftasında Pazar günü evinde Balıkesirspor'u zorda olsa 2-1 mağlup eden BB Erzurumspor, önümüzdeki haftayı fisktür gereği BAY girecek. Daha sonra ise A Milli Futbol takımımızın dünya kupası eleme maçları nedeniyle Süper Lig ve TFF 1. ligde maçlara 10 gün ara verilecek. Bu çerçevede 20 gün sahalardan uzak kalacak olan BB Erzurumspor takımında, Erkan hoca futbolcularına ve teknik heyetteki yardımcılarına 5 gün izin vermişti.

HAZIRLIK MAÇI YAPILMASI PLANLANIYOR

İzin bugün sona eriyor. Akşam saatlerinde ttesislerde biraraya gelmesi beklenen futbolcular, Boluspor maçının hazırlıklarına başlayacak. 20 günlük arada, Erkan hocanın futbolcularına bol bol taktik antrenmanlar yaptırması bekleniyor. Bu arada sportif direktör Muzaffer Bilazer'in milli takım arasını hazırlık maçı ile girmek için hazırlık maçı yapılacak takım aradığı öğrenildi.