Erzurumspor bugün topbaşı yapıyor

Mavi beyazlı takımın teknik sorumlusu MuzafferBilazer, milli ara  nedeniyle futbolculara 3 gün izin verdi. Takım bugün topbaşı yaparak Balıkesirspor maçı hazırlıklarına başlayacak.

Tarih: 22.03.2022 18:00
Erzurumspor bugün topbaşı yapıyor

Sinan AYDIN

Samsunspor maçı sonrası Milli ara nedeniyle izne çıkan BB Erzurumsporlu futbolcular, Çarşamba günü topbaşı yapıyor. Spor Toto 1. Ligin 29. haftasında evinde Samsunspor'a 2-1 yenilerek çok playof şansını dahi zora sokan BB Erzurumspor'da, futbolculara 3 gün izin verildi. Milli Takımın Portekiz ile oynayacağı Dünya Kupası ön eleme maçı nedeniyle liglere ara verilmesi sonrası, mavi beyazlı takımın teknik sorumlusu MuzafferBilazer futbolculara izin vermişti. 3 günlük izinleri bugün dolacak olan futbolcuların tesislerde toplanarak Balıkesirspor maçı hazırlıklarına başlayacağı öğrenildi.

ABİLİK YAPMASI BEKLENEN FUTBOLCULAR  HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI

İkinci yarıda çıktığı 10 maçta 5 beraberlik, 4 yenilgi, 1 galibiyet alan Büyüehir Belediye Erzurumspor, galibiyet hasretini 6 maça çıkarmış durumda. Evinde Samsunspor’a da kaybeden mavi beyazlı takım, 44 puanda kalarak playof umutlarını da zora soktu. Taraftarlarını kahreden BB Erzurumspor'da, başarısız sonuçların nedeni sorgulanıyor. Bazı futbolcuların ruhsuz futbol oynaması, takımda abilik görevi yapması beklenen Mustafa Yumlu ve Aykut Demir gibi tecrübeli futbolcuların ise önderlik yapmakta yetersiz kalması, takımdaki düşüşün önüne bir türlü gilememesine nedemn oluyor.

BU RUHLA PLAYOF BİLE ZOR GÖZÜKÜYOR

Spor Toto 1. ligde şampiyonluk parolası ile lige başlayan BB Erzurumspor, transfer tahtasını açmayarak adeta Süper lige yolunda bindiği dalı kesti. Bu nedenle başarısız sonuçların faturasını Ömer Düzgün ve yönetimine kesen taraftarlar, Başkanın istifa etmesini  istiyor. Ömer Düzgün cephesi ise yaşananlara sessiz kalarak bekleyişini sürdürüyor. TFF 1’inci Ligde 209 – 2020 sezonunda Teknik direktör olarak görev alan, takımın başında bulunduğu dönemde ilk maçında beraberlik, 4 maçta ise 1 beraberlik, 2 yenilgi ve 1 galibiyet alan Muzaffer Bilazer, bu sezonda da ilk maçında Samsunspor karşısında puan kaybetti. Bilazer, 5 maçlık karnesinde 3’üncü yenilgisi aldı. Taraftarlar, takımda Estrella, Eren Tozlu, Orhan Ovacıklı ve kaleci Szusmki ile bazı maçlarda da Mustafa Yumlu dışında sahada ruhuyla oynayan futbolcu olmadığını savunup, ruhsuz oynayan futbolcuların aldıkları parayı haketmek için ruhlarını sahaya yansıtmalarını, aksi halde Erzurumsporun playofa kalma itimalinin de zor olduğunu savunuyorlar.