Erzurumspor bugün topbaşı yapıyor

Maç sonrası teknik direktör Muzaffer Bilazer, takımın bu haftayı BAY geçecek olması nedeniyle futbolculara 2 gün izin verdi. Takım bugün tesislerde biraraya gelerek topbaşı yapacak.

Tarih: 05.04.2022 17:23
Erzurumspor bugün topbaşı yapıyor

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Ligin 30. haftasında deplasmanda Balıkesirspor'u 5-1 gibi bir skorla farklı mağlup eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor, 6 hafta sonra galibiyetle tanışmıştı. Maç sonrası teknik direktör Muzaffer Bilazer, takımın bu haftayı BAY geçecek olması nedeniyle futbolculara 2 gün izin verdi.

BOZUK MORALLER DÜZELDİ

Pazartesi ve Salı gününü izinli geçiren futbolcular, bugün tesislerde biraraya gelerek topbaşı yapacak. Aynı zamanda deplasmanda 10 haftalık galibiyet hasretine de son veren mavi beyazlı takımda, futbolcuların bozuk moralleri de düzeldi. Play of yolunda çok önemli bir galibiyete imza atan BB Erzurumsporda, hatrizk yapan Olanare'ninde çok utlu olduğu ve bundan sonraki maçlarda gol aymaya devam vdeceini söylediği öğrenildi.

3-4-3 SİSTEMİ BAŞARILI OLDU

Takımının başında çıktığı ikinci maçında 5-1'lik farklı bir skorla galip gelmenin mutluluğunu yaşayan Teknik Direktör Muzaffer Bilazer, 3-4-3 sisteminde başarılı olarak taraftarlarını sevindirdi. Kanatlarını bu kadar çok ve faydalı kullanarak farklı skorla uçuşa geçen BB Erzurumsporda bu sistemin rakip takıma göre birçok maçta uygulanmasının beklendiği öğrenildi. Keyifleri yerinde olan futbolcular, takımın BAY geçeceğpi bu hafta boyunca antrenmlanlar yaparak Boluspor maçının hazırlıklarını sürdürücek. BB Erzurumspor, 16 Nisan Cumartesi günü  deplasmanda Boluspor ile karşılaşacak.