Erzurumspor bugün topbaşı yapıyor

Tuzlaspor maçı sonrası BAY haftasına girildiği için 3 gün izne çıkan futbolcular, bugün tesislerde toplanarak Ankara Keçiörengücü maçı hazırlıklarına başlayacaklar.

Tarih: 07.09.2022 10:09
Erzurumspor bugün topbaşı yapıyor

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. ligin 6. haftasında deplasmanda Ankara Kiörengücü ile karşılaşacak olan Erzurumspor, bu maçın hazırıklarına bugün başlayacak. Tuzlaspor karşısında şok bir yenilgi alarak hayal kırıklığı yaratan Erzurumsporlu futbolcular, ligin 5. haftasını BAY olarak geçirecekleri için 3 gün izne çıkarılmıştı. Teknik Sotumlu Muzaffer Bilazer tarafından Çarşamba gününe kadar izin verilen futbolcular, bugün tesislerde toplanacak. Tuzla maçını unutup bir sonraki maça konsantre olan Muzaffer hoca, fubtolcularından da 6. hafta deplasmanda karşılaşacakları Ankara Kiörengücü maçına odaklanmalarını isteyecek.

OLANARE VE SHALA OYNAYABİLECEK

Sakat ve cezalı oyuncularının çok olması ve TFF tarafından verilen ağır cezaların ardından Tuzlaspor maçına eksik kadro ile çıkan mavi beyazlı takımda, BAY haftası takıma ilaç gibi gelecek. Sakat olan Mustafa Yumlu tedavisini tamamlayıp Kiörengücü maçına yetişecek. Ayrıca kırmızı kart cezaları tamalanan Olanare ve Shala'da, bu maçta oynayabilecek. Tuzlaspor maçında fedakarlık göstererek oynayan Eren Tozlu'da tam iyileşmiş bir şekilde Ankara'ya hazır gidecek.

TAHKİM KARARLARI BEKLENİYOR

Bu arada Profesyonel Futbol Disiplik Kurulu (PFDK) tarafından Erzurumspor'a verilen haksız cezalara karşı yapılan itirazın ın yarın tahkim kurulunda görüşülmesi bekleniyor. Teknik Direktör Muzaffer Bilazer'e verilen 8 maç ceza ile., kulüp başkanı Ahmet Dala' verilen 54 gün hak mahtrumiyeti cezasına, Erzurumspor Kulübü tarafından kamera kayıtlarının da olduğu delillerle itiraz edilmişti. Erzurmspor Kulübü, ağır cezaların gelmesine neden olan maçın hakemi Emre Kargın ve dördüncü hakem hakkında da yalan rapor düzenlemekten ayrı bir dava açmaya hazırlanıyor.