Erzurumspor bugün topbaşı yapıyor

Erzurumspor,  2 günlük iznin ardından bugün akşam saat 16.00'da tesislerde toplanarak topbaşı yapıyor. Tek hedef, Bandırmaspor'u yenerek galibiyet serisi başlatmak.

Tarih: 22.11.2022 12:48 Güncelleme: 22.11.2022 12:48
Erzurumspor bugün topbaşı yapıyor

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Lig’in 15. haftasında evinde Bandırmaspor ile karşılaşacak olan Erzurumspor,  2 günlük iznin ardından bugün akşam saat 16.00'da tesislerde toplanarak topbaşı yapıyor. Gtiğimiz hafta sonu zorlu Manisaspor deplasmanında 1 puan almayı başaran ve galibiyeti kaçıran bir futbol sergileyerek taraftarlarını memnun eden mavi beyazlı futbolculara, maç sonrası teknik direktör Muzaffer Bilazer tarafından iki gün izin verilmişti. Futbolcular, bugün topbaşı yaparak Bandırmaspor maçının hazırlıklarına başlayacak.

HEDEF OCAK AYINA KADAR EN FAZLA PUANI TOPLAMAK

Muzaffer Bilazer'in 8 maçlık cezası bittikten sonra kulübede yer aldığı iki maçtan 4 puan çıkaran Erzurumspor, Ocak transfer dönemine kadar toplayabildiği kadar puan toplayıp küme düşme potasından uzaklaşmak istiyor. Ahmet Dal başkanlığndaki yönetim transfer tahtasını açmak için çalışmalarını sürdürüken, Muzaffer hoca ve yardımcıları ise devre arasına kadar alabileceği kadar fazla puan almanın hesaplarını yapıyor. Teknik sorumlu Muzaffer Bilazer, daha önce yaptığı açıklamada maç maç puan hesabı yaparak ilerlediklerini söylemişti. 

HOCA OYUNCULARININ PERFORMANSINDAN MEMNUN

Teknik Direktör Muzaffer Bilazer, Manisaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, oyuncularının performansından memnun olduğunu vurgulamıştı. Bilazer, Keyifli bir maç oldu. Özellikle ilk yarı oyun üstünlüğü Manisa’daydı ama pozisyon üstünlüğü bizdeydi. Orada maçı koparabilirdik. İkinci yarıda her iki takım da ciddi pozisyonlar buldu. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra biraz daha risk almaya çalıştık. O an yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. 1 puan deplasman şartlarında iyi olsa da bugünkü oyuna bakınca bir kayıp gibi duruyor. Gelecek hafta içeride Bandırma maçımız var. O maçı kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.