Erzurumspor Çarşamba günü topbaşı yapacak

Geceyi Bursa'da geçirip sonraki gün bir antrenman gerçekleştiren Erzurumspor kafilesi, dün akşam İstanbula' geçip 17.35 uçağı ile Erzurum'a döndü.

Tarih: 09.05.2023 11:28
Erzurumspor Çarşamba günü topbaşı yapacak

1 gün izin verilen futbolcular, yarın toplanıp Altınordu maçının hazırlıklarına başlayacak. 

Günebakış / Sinan AYDIN 

Bursa'da oynanan Gençlerbirliği maçı sonrası geceyi bu ilde geçirip dün bir antrenman gerçekleştiren Erzurumspor kafilesi, dün akşam İstanbula' geçip 17.35 uçağı ile Erzurum'a döndü. Teknik Direktör Hakan Kutlu tarafından 1 gün izin verilen futbolcular, bugünü izinli geçiripi Çarşamba günü tesislerde toplanarak topbaşı yapacaklar. 

UZUN ARADAN SONRA DÜŞME POTASINA GİRDİK

Spor Toto 1. Lig'in 36. haftasında alt sıraları yakından ilgilendiren maçta Gençlerbirliği ile Bursa'da karşı karşıya gelen Erzurumspor, kötü futbol sonrası rakibine 1-0 mağlup olarak küme düşme potasına girdi. Başkent ekibi, 45. dakikada Buğra Çağıran’ın skaldal penaltı kararı sonrası attığı golle sahadan 1-0 galip ayrıldı. Üst üste ikinci yenilgisini alan Erzurumspor, 33 puanda kaldı. Ligde üst üste ikinci galibiyetini alan Gençlerbirliği, puanını 34’e çıkardı. 

MORALLER BOZUK ANCAK SON BİR UMUT VAR

Önümüzdeki hafta Salı günü deplasmanda Altınordu ile karşılaşacak olan mavi beyazlı takım için son bir umt var. Altınordu -Erzurumspor maçında galip gelen takım kümede kalacak, mağlup olan takım küme düşecek. Bu arada taratarlar sosyal medyadan Hakan hocaya seslenerek, takıma korkak futbol oynatmaması çağrısında bulundular. Altınordu maçının tabiri caizse öçlüm-kalım maçı olduğunu hatırlatan taraftarlar ve spor otoriteleri, Hakan hoca takımı Gençlerbirliği maçı gibihazırlar ve sahaya çıkartırsa, galip gelme şansımız yok. BU maçı saldıran ve sistemli oynayan takım kazanıpligde kalacak'' hatırlatmasını yaptılar.