Erzurumspor dünü izinli geçirdi

Hafta sonu ligin lideri Amkaragücü ile karşılaşacak olan BB Erzurumspor'da,  Adanaspor maçı dönüşü idmanlara hemem başlayan futboolcular dün izin yaptı.

Tarih: 23.02.2022 14:16
Erzurumspor dünü izinli geçirdi

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Lig’in 27. haftasında evinde Ankaragücü ile karşılaşacak olan BB Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarına hemen başlamıştı. Teknik Direktör Yücel İldiz 1 günlük antrenmanın ardından dün futbolcularına 1 gün izin verdi. Üst üzte üç günde bir maç yaptıkları için yorgun olan futbolcular, dünü dinlenerek girdi. Ümraniyespor’un üç puan kaybettiği ve ilk ikiye girme şansını artıracağı karşılaşmada 2 puan daha kaybederek taraftarlarını üzmeye devam edem mavi beyazlı futbolcular, Ankaragücü maçının önemini biliyor.

YÜCEL HOCANIN TAKIMA KATKISI SORGULANIYOR

Göreve başladığı günden buyana takım üzerinde hiçbir olumlu dokunuşu olmadığı savunulan Yücel hoca, Adanaspor maçında sahanın en iyileri olan Novikovas ve Hasek'i oyundan alarak adeta rakibin 1 puanı hediye etmişti. Taraftarlar, Yücel hocadan Adanaspor maçındaki oyun kurgusunu Ankaragücü maçında sergilememesini, aksi halde maçın rakip takım lehine farklı bir skorla biteceğini savunuyor. Öne gmelerine rağmen topu ayaklarında tutamadıklarından dolayı skoru koruyamadıklarından dert yanan Yücel hoca, bu sorunu çözecek tek kişi olmasına rağmen şuana kadar takıma saha içinde katkı sağlayamadı.

MUSTAFA'LARIN DURUMU BELİRSİZ!

Mavi Beyazlı futbolcular, hafta sonu oynayacakları Ankaragücü maçının ilk iki için dönüm maçı olduğunun bilincinde antrenmanlarını sürdürüyor. Son 10 maçta 7 beraberlik iki galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak çok önemli puanlar kaybeden BB Erzurumspor takımında, taraftarın artık puan kayıplarına tahammülü yok. Dünü izinli giren futbolcular, Ankaragücü maçı hazılıklarına bugün devam edecek. Takımda Adanaspor maçında sakatlanan Mustafa Akbaş'ın tedavisi devam ederken, Mustafa Yumlu'nun durumunun belirsiz olduğu, Olanare'nin ise takımla birlikte antrenmanlara başladığı öğrenildi.