Erzurumspor dünü izinli geçirdi

Maç sonrası teknik patron Muzaffer Bilazer tarafından futbolculara 1 gün izin verildi. Futblcular,bugün tesislerde toplanarak Bodrumspor maçının hazırlıklarına başlayacak.

Tarih: 11.10.2022 11:12
Erzurumspor dünü izinli geçirdi

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Lig'in 8. haftasında Yeni Malatayaspor'u deplasmanda 1-0 mağlup ederek altın değerinde bir üç puan alan Erzurumspor'da yüzler gülüyor. Sezonun ilk deplasman galibiyeti olması nedeniyle de önem taşıyan maç sonrası teknik patron Muzaffer Bilazer tarafından futbolculara 1 gün izin verildi.

AKILLICA BİR OYUNLA GALİP GELDİLER

Erzurumspor, üst  üste ikinci galibiyetini aldı. Maça kontrollü başlayan mavi beyazlı takım, akıllıca bir oyun sonunda galip gelmeyi bildi. Küme düşme mücadelesi veren rakibine karşı Malatya kayısısı tadında bir galibiyet alan Dadaşlar, doğu derbisini de kazanan taraf oldu.

TAKIMIN HAVA YAKALAMASI GEREK

Spor otoriteleri takımın hava yakalaması gerektiği görüşünde birleşerek, bu konuda taraftara büyük görev düştüğü konusunda hemfikir oldular. Takımın üzerindeki ölü toprağı atıp havaya girmesi için taraftarlar antrenmanlarda futbolcuları ziyaret etmeli, önümüzdeki hafta oynanacak Bodrumspor maçında Kazım Karabekir stadyumunu doldurmalı.

SEZONUN İLK GALİBİYET POZU

Bu arada geçen hafta kötü futbol ortaya koydukları için Denizispor galibiyeti sonrası galibiyet pozu vermeyen Erzurumsporlu futbolcular, bu hafta Malatya galibiyeti sonrası soyunma odasında galibiyet pozu verdiler. Sezonun ilk deplasman galibiyeti olması nedeniyle de önem taşıyan maç sonrası teknik patron Muzaffer Bilazer tarafından futbolculara 1 gün izin verildi. Pazartesi gününü izinli giren futblcular,bugün tesislerde toplanarak Bodrumspor maçının hazırlıklarına başlayacak.