Erzurumspor dünü izinli geçirdi

Muhteşem galibiyet sonrası bazı taraftarlar sosyal medyada, '' Ramazan bayramı 3 gün değil Dadaşlara 4 gün oldu. Bugün bayramın dördüncü günü'' şeklinde paylaşımlar yaparak mutluluklarını kelimelere döktü

Tarih: 26.04.2023 12:20
Erzurumspor dünü izinli geçirdi

GÜnebakış/Sinan AYDIN 

Spor Toto 1. ligin 34. haftasında deplasmanda Bey Çimento Bandırmaspor'u muhteşen bir geri dönüş sonrası 2-0 geriden gelip 4-2 mağlup eden Erzurumspor, dünü istirahat ederek geçirdi. Kümede kalma yolunda altından da değerli bir üç puan alan mavi beyazlı futbolcular, teknik direktör Hakan Kutlu'nun 1 gün izin vermesi sonrası Salı gününü istirahat ederek geçirdiler. Mavi Beyazlı takımın, bugün tesislerde toplanarak topbaşı yapacağı öğrenildi. 

TARAFTARA BAYRAM SEVİNCİ YAŞATTILAR

76 dakikaya kadar 2-0 geride götürdüğü maçı 76. dakikada Muhammed Furkan Özhan, 89. dakikada  Eren Tozlu, 90+1 ve 90+14'te Mikhael Rosheuvel'in attığı gollerle 4-2 kazanan Erzurumspor, taraftarına da uzun bir zaman sonra adeta bayram sevinci yaşattı. Teknik Patron Hakan Kutlu yönetimindeki Mavi-beyazlılar, 17 Eylül Stadı’nda 4 gollü galibiyetin coşkusunu yaşadı. Bu arada bazı taraftarlar sosyal medyada, Ramazan bayramı 3 gün değil Dadaşlara 4 gün oldu. Bugün bayramın dördüncü günü'' şeklinde paylaşımlar yaparak mutluluklarını kelimelere döktüler. Kritik bir galibiyete imza atan Erzurumspor, puanını 33'e çıkardı. Dadaşların temsilcisi, 4 gollü zaferin ardından ligde kalma yolunda önemli bir avantaj sağlarken, rakiplerine de gözdağı verdi.