Erzurumspor en kötü sezonunu geçiriyor

Altay ile 1-1 berabere kalarak 9 maçta 10 puan toplayan Erzurumspor, tarihinin en kötü sezonunu geçiriyor. Mavi Beyazlı takımda, alınan başarısız sonuçlara rağmen  Muzaffer Bilazer'in hala o koltukta tutulmasına tepkiler çığ gibi.

Tarih: 25.10.2022 11:54
Erzurumspor en kötü sezonunu geçiriyor

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. ligin 11. haftasında Pazar günü saat 16.00'da kendi evinde Eyüpspor ile karşılaşacak olan Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarına başladı. Mavi Beyazlı takımda, alınan başarısız sonuçlara rağmen  Muzaffer Bilazer'in hala o koltukta tutulmasına tepkiler çığ gibi. Bu arada Altay ile 1-1 berabere kalarak 9 maçta 10 puan toplayan Erzurumspor, tarihinin en kötü sezonunu geçiriyor. Son olarak ligin en zayıf takımlarından Altay ile deplasmanda berabere kalan mavi beyazlı takımda, Muzaffer Bilazer muamması yaşanıyor.

SONUÇLAR ŞAŞKINLIK YARATIYOR

Spor Toto 1. ligin 10. haftasında Altay ile 1-1 berabere kalan Erzurumspor, puan kayıpları ile taraftarını kahretmeye devam ediyor. Kimsenin talip olmaması sonrası Kulüp Başkanlığına seçilen Ahmet Dal'ın da şuana kadar takım üzerinde bir etki gösteremediği mavi beyazlı kulüpte, geçen yıl play-of oynayan kadronun büyük bölümü korunmuş olmasına rağmen alınan başarısız sonuçlara anlam verilemiyor.

'OCAK AYINA KADAR SABIR' POLİTİKASI

Muzaffer Bilazer'in bu kadar başarısız sonuçlara rağmen hala koltuğunda oturuyor polması da, yönetimin içinde bulunduğu çaresizliği gözler önüne seriyor. 'Ocak ayına kadar sabır' politikası yürüten Başkan Ahmet Dal ve yönetimi, Ocak ayında trafsner tahtasını açmayı planlıyor. Şuana kadar tahtayı açmak için ciddi bir gelişme olmaması ise, taraftarların tepkisinin artmasına neden oluyor.

"BEKLENTİLER GERÇEKLEŞİRSE BU TAKIM PLAY-OF OYNAR"

Spor otoritelerine göre; tüm iyi niyeti ile birşeyler yapmaya çalışan Ahmet Dal ve yönetimi, transfer tahtasını açamaz ise, büyük ölçüde Erzurumspor kulübünü ikinci lige düşüren başkan ve yönetimi olarak anılacaklar. Spor camiasının ortak görüşü; '' Tahta açılır ve 6-7 transfer yapılıp teknik ve taktik bilgisi yüksek bir teknik direktör ile anlaşılırsa, bu takım rahatlıkla play-of oynar.'' şeklinde. Takımda hayal kırıklığı yaratan Muzaffer Bilazer'in sportif direktör olarak kalmasını isteyenler de var, kulüpten tamamen uzaklaştırılması gerektiğini düşünenlerde.