Erzurumspor ertelemeyi avantaja çevirmek istiyor

Zaman zaman yoğun kar yağışı altında yapılan ve renkli görüntülerin ortaya çıktığı antrenmanlarda, futbolcular hem kondisyon, hem de motivasyon yüklüyor.

Tarih: 11.03.2022 18:28
Erzurumspor ertelemeyi avantaja çevirmek istiyor

Sinan AYDIN

Samsunspor ile yapacağı maç Türkiye genelineki elverişsiz hava muhaletefi nedeniyle ertelenen BB Erzurumspor, yeni hocası Muzaffer Bilazer ilv bol bol antrenman yapma şansı buldu. Dadaşlarda, sakat olan Novikovas ve Eren Tozlu'da 1 hafta sonraki maça yetişmiş olacaklar. Spor Toto 1. Lig’in 29. haftasında evinde Samsunspor ile karşılaşacak olan BB Erzurumspor,  bu maçın hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

KAR ALTINDA NEŞELİ ANTRENMAN

Zaman zaman yoğun kar yağışı altında yapılan ve renkli görüntülerin ortaya çıktığı antrenmanlarda, futbolcuların moralli hali tekni ekibi sevindiriyor. Muzaffer Bilazer nezaretinde idmanlarını sürüdüren mavi betazlı takımda, liglerin 1 hafta kaydırılması da olumsuz havanın dağıtılması için sevinçle karşılandı. Bol bol antrenman yapıp 1 ya da 2 gün de izin verilmesi beklendiği için dinlenme imkanı da bulacak olan futbolcular, verilen aranın kötü gidişatı unutturup takımda olumlu bir hava yaşatacağına da inanıyorlar.

ERTELEME İLAÇ GİBİ GELECEK

TFF'nin kar yağışlı havalar nedeniyle ligleri 1 hafta sonrasına kaydırması sonrası bol bol antrenman yapma fırsatı yakalayan BB Erzurumspor'da, teknik patron Muzaffer Bilazer'de takımı ile bol bol taktik antrenman yapma şansı bulacağı için mutlu.  Son haftalarda aldığı başarısız sonuçlar ile taraftarları üzen ve zirveden iyice uzaklaşan Erzurumspor'da, teknik direktör değişikliği sonrası gözler Yılport Samunspor maçına çevrilmiş durumda.

6. SIRAYA GERİLEDİK

Eyüpspor'un da yarıda kalan maçında Bursaspor'u yenmesi sonrası 6. sıraya kadar gerileyen BB Erzurumsporlu futbolcular, Samsunspor maçını mutlaka kazanmak zorunda olduklarının bilinci ile antrenmanlarını sürdürüyor. Yeniden zirve yarışında yer almak isteyen Erzurumspor'da, teknik sorumlu Muzaffer Bilazer bir yandan taktik antrenmanlar yaptırıken diğer yandan da oyuncuları ile sık sık toplantılar yapıp konsantrasyonlarını en üst seviyeye çıkarmaya çalışıyor.

SAKATLAR OYNAYACAK, AYKUT CEZALI...

Bu arada sakatlıklarından dolayı Altınordu maçında forma giyemeyen Eren Tozlu ve Novikovas, bugün pynanması beklenen Samsunspor maçında forma giyemvyecekti. Ancak maçların 1 hafta sonrasına kaydırılması sonrasıbu iki oyuncu önümüzdeki hafta oynanacak maçta hocalarının görev vermvsi durumumda forma giyebilecekler.  Mavi Beyazlı takımda dadece kart cezalısı Aykut Demir oynayamayacak.