Erzurumspor evinde ilk antrenmanını yaptı

Yaklaşık 1 aydır Antalya'da kamp yapan Erzurumspor, şehre döndükten sonra ilk antrenmanını dün yaptı. Mavi Beyazlı takımda, hedef Keçiören maçından üç puan almak.

Tarih: 03.03.2023 13:06
Erzurumspor evinde ilk antrenmanını yaptı

 

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. lige verilen deprem arasının sona ermesi sonrası 24. haftayı BAY geçvcek olan Erzurumspor, yaklaşık  aylık bir kamp sonrası kendi evinde ilk antrenmanını yaptı. 13 Şubat Pazartesi günününden itibaren Antalya-Belek’te kamp yapan Erzurumspor, önceki gün şehre dönmüştü. 1 günlük iznin ardından dün Erzurumspor tesislerimizde Teknik Direktör Hakan Kutlu yönetiminde bir araya gelen futbolcular, Keçiöregücü maçı hazırlıklarını devam ettirdi. 1,5 saat süren antrenmanda, ısınma ve taktik çalışmalarının ardından çift kale maç yapılarak antrenman sonlandırıldı. 

HAKAN HOCA GALİBİYET İSTİYOR

Mavi Beyazlı takımda, sakatlığı devam eden Herolind Shala ile son hazırlık maçında sakatlanarak oyundan çıkan Süleyman Koç’un tedavileri devam ediyor. Shala düz koşulara başladı, Süleyman Koç'un son durumu ise çekilecek MR sonrası belli olacak. Oyunculrı ile toplantılar yaparak rakip Keçiören gücü takımının eksilerini ve artılarını anlatan Hakan hoca, futbolcularından bu maçta mutlaka galibiyet istiyor. Takımı üst sıralara taşıyarak küme düşme potasından uzaklaştırmayı hedefleyen teknik direktör Hakat Kutlu, bu doğrultuda antrenmanlar yaptırıyor.