Erzurumspor galibiyete odaklandı

Şampiyonluk yolunda çok önemli bir maça çıkacak olan dadaşlar, mutlak kazanmak istiyor.

Tarih: 03.12.2021 18:59
Erzurumspor galibiyete odaklandı

Sinan AYDIN

Tuzlaspor maçının ertelemesi nedeniyle 10 gündür resmi maç yapmayan BB Erzurumspor, bugün evinde İstanbulspor'u ağırlıyor. Şampiyonluk yolunda çok önemli bir maça çıkacak olan dadaşlar, mutlak kazanmak istiyor. Spor Toto 1. ligin 15'inci haftasında Kazım Karabekir stadyumunda İstanbulspor'u ağırlayacak olan BB Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarına tamamladı.

DADAŞ MUTLAK KAZANAK İSTİYOR

Mavi Beyazlı takım, dün kendi tesislerinde gerçekleştirdiği son antrenmanda, taktik çalıştı. Elverişsiz hava şartları nedeniyle ileri bir tarihe ertelenen Tuzlaspor maçı sonrası İstanbulspor maçının ilk idmanını İstanbul'da Galatasaray'ın tesislerinde yapan mavi beyazlı futbolcular, Erzurum'a dönüşte kar yağışı ile karşılaşmışalardı. Kar altında antrenmanlarına ara vermeden devam eden futbolcular, karın tadını çıkararak keyifli dakikalar geçirdiler. Dünkü antrenman da hava güneşli olsa da zaman zaman soğuk hava etkiledi.

MAÇIN HAKEMİ BELLİ OLDU

Teknik Direktör Erkan Sözeri, futbolcularına İstanbulspor'un eksilerini ve artılarını anlatıp taktik çalıştırdı. Tuzlaspor maçında kasığında çekme olmasından dolayı kadroya alınmayan Eren Tozlu, takımla birlikte antrenmanlara çıktı. Başarılı futbolcunun durumunun iyiye gittiği  ve İstanbulspor maçında oynama ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi. Bu arada maçın hakemi de açıklandı. 4 Aralık Cumartesi günü saat 13.30’da Kazım Karabekir’de konuk edeceğimiz İstanbulspor karşılaşmasını, Yasin Kol yönetecek.