Erzurumspor galibiyete odaklandı

BB Erzurumspor, Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Balıkesirspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Tarih: 29.03.2022 17:25
Erzurumspor galibiyete odaklandı

Teknik Direktör Muzaffer Bilazer, futbolcularını psikolojik olarak ta maça hazırlamak için değim yerinde ise beyinlerini yıkıyor.

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Ligin 30. haftasında deplasmanda Balıkesirspor ile karşılaşacak olan BB Erzurumspor, günde çift antrenman yaparak bu maçın hazırlıkarını sürdürüyor. Kendi tesislerinde taktik ağırıklı idman yapan mavi beyazlı futbolcular, çok önemli bir maça çıkacaklarının bilinci ile hareket ediyorlar.

MUZAFFER HOCA BEYİN YIKIYOR

Teknik direktör Muzaffer Bilazer, Balıkesirspor maçı ile brlikte takımın başında ikinci maçına çıkacak olmanın heyacanını yaşıyor. Playof şansını sürdürmek için düşme potasındaki Balıkesirspor'u mutlaka yenmek zorunda olduklarını ifade eden Muzaffer hoca, oyuncularına Balıkesirspor maçının önemini anlatıyor.

MAÇ PAZAR GÜNÜ

Muzaffer Bilazer, takımın içinde bulunduğu olumsuz havayı sona erdirmek için futbolcuları ile sık sık toplantılar yaparak taraftarın ve şehrin beklentilerini hatırlatıyor. Erzurumspor'da, takımla birlikte antrenmanlara başlayan Novikovas'ın da Muzaffer hocanın görev vermesi halinde Balıkesirspor maçında oynayabileceği öğrenildi.  Spor Toto 1. Ligin 30. haftasında Balıkesirspor ile Büyüehir Belediye Erzurumspor, 3 Nisan Pazar günü saat 16.00'da karşı karşıya gelecek.