Erzurumspor galibiyete odaklandı.

Ocak ayına kadar mevcut kadrosu ile mücadele edecek olan Erzurumspor, ilk üç maçta sürdürdüğü mücadelesini Keçiören karşısında da devam ettirip ilk galibiyetini almak istiyor.

Tarih: 12.09.2022 10:23
Erzurumspor galibiyete odaklandı.

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Lig’in 5. haftasını BAY giren Erzurumspor, 6. hafta karşılaşacağı Ankara Kiörengücü maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Kendi tesislernde günde çift antrenman yapan mavi beyazlı takımın futbolcuları, Ankara'dan 3 puanla dönmek için söz birliği ettiler. Transfer tahtası yoğun uğraşlara rağmen açılamadığından mevcut kadro ile Ocak ayına kadar mücadele edecek olan takıma, sadece Alican Özfesli ile Bedric kurallar dahilinde takviye edilmişti. Bu iki futbolcu da antrenmanlara dahil edildi.

OLANARE ANTRENMANLARA KATILDI

Sağduyulu taraftarların desteğini arkasına alan futbolcular, Erzurumspor'un başarısı için kenetlendiler. Neşeli geçen antrenmanlarda, futbolcuların aile ortamını yakalamış görüntüsü ve keyifli halleri, teknik patron Muzaffer Bilazer ile yöneticileri sevindiriyor. Mavi Beyazlı futbolcular, dünkü antrenmanda düz koşu yapıp, kuvvet antrenmanı ile devam edip taktik antrenmanı ile günü tamamladılar. Antrenmanlara, yönetimden izin alıp ülkesine giden Olanare'de katıldı. Sezon başı takıma g katılan Olanare'nin aldığı iznin iyi geldiği, antrenmanlardaki neşeli hallerşnden anlaşıldı.

SAKAT VE CEZALI FUTBOLCU YOK

Transfer yapamayan Erzurumspor'da sezona iyi bir performansla başlayan Olanare, Dadaşların büyük umutlar bağladığı bir isim olarak göze çarpıyor. Olanare'nin yokluğu, 4-1 mağlup olduğumuz Tuzlaspor maçında çok hissedilmişti. Kuvvetli fiziği ile rakip savunmayı oldukça yıpratan isim olan Olanare, takımına büyük güç katıyor. Mavi Beyazlı takım, Kiören maçında sahaya tam kadro çıkmayı hedefliyor. Kırmızı kart cezası biten Samuel Olanare ile Shala, bu maçta hocanın görev vermesi halinde forma giyecek. Kaptan Mustafa Yumlu'da sakatlığını atlattığı için bu maçta takım arkadaşlarının yanında olacak.